Szerintetek 172 centihez hány kg a sovány, normális és hol kezdődik az, amire már azt lehet mondani hogy duci?
Figyelt kérdés
Ne olyan lányra gondoljatok, akin van + izom edzés miatt, hanem csak úgy alapból.2016. aug. 30. 16:09
1/5 anonim válasza:
Én 171 cm vagyok.
Régebben (kb 6 éve) 50 kg voltam, az nagyon sovány. :/
Most 55-56 vagyok, így is vékony vagyok, de nem sovány.
Duci? Nem tudom...Duci nem voltam.:)
2/5 anonim válasza:
Én 3 centivel vagyok alacsonyabb, de én meg pont duci voltam. 82 kiló volt a csúcs, az már abszolút ducinak volt mondható. Most 66 vagyok, szerintem tök átlag. Olyan 55-70 közé mondanám az átlagot, alatta sovány, felette ducibb. De nem vészes szerintem 45-ig lefele és 75-ig felfele. Illetve, hogy hogyan oszlik el, mennyi izom, stb. Ezek csak számok.
3/5 anonim válasza:
átlagos vékony:50-55
átlagos nem olyan vékony: 55-60
60-70 között husos
70 felett kövér
4/5 Sunshinedoll válasza:
Én 54 kilósan soványnak láttam magam (meg mindenki más is). Most 60-61 vagyok, vékony, szép, izmos, formás.
Szerintem ilyen magasságnál az ember 65 kilóig bőven benne van az oké kategóriában, sőt, ha izmos az illető, vagy arányosan oszlik el rajta, még ezen túl is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!