Szerintetek mennyire látszik a változás, ill. KÉP alapján mennyit kellene még fogynom, hogy azt lehessen mondani rám, hogy normális testalkakatú?
1 hónapja fogyózok..Raktam már fel képet régebben is ezzel kapcsolatban csak akkor nem épp kivitelezhető ruhában voltam remélem most jobban látszik a változás
Sajnos ilyen szerencsétlen testalkatot örölöltem...most 160 centi és 68 kiló vagyok. eddig 7 kilót fogytam.
Szia :)
160 cm-hez kb 55-58 kg lenne az ideális szerintem
kb 5-7 kilót kép alapján, adatok alapján többet, de az mindegy. arcod pl vékony.
és látszik a változás :)
hajrá!
szia, ha pár kilócskát sikerülne leadnod, akkor alakra ideális lennél, bárszerintem a változás már így is elképesztő, le a kalappal !!!:) gratulálok hozzá
én is duci vagyok, és sajnos nem is egyszer próbálkoztam fogyókúrával, de sikertelenül. le tudnád írni, milyen fogyókúrát csináltál? ha van kedved írhatsz levélben :) előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!