Milyen gyakran cseréltek fogkefét? Hányat használtok el egy év alatt?
Emberek kategória, mert az átlag emberek érdekelnek, mert aki a szájhigiénia kategóriát bújja, nyilván fókuszáltabb a témára.
Legyetek őszinték, anonim az oldal, nincs mit szégyelni rajta. És kéretik nem lepontozni azt, akinek a váalsza nem tetszik, de a kérdésre válaszol!
3 havonta.
4es valaszon olyan jot nevettem, hogy en felpontoztam :))
21.
4-es voltam és csak viccből írtam, de itt ezt nem értik.
Te voltál az egyetlen.
Átlagosan úgy 3 havonta cserélek fogkefét, de indokolt esetben sűrűbben is, pl., ha leesik, vagy olyan viseltes állapotban van, hogy már nem várhat tovább a csere.
Reggel mosok, ébredés, majd reggeli után, illetve este is. Ezek fixek, viszont, ha napközben otthon vagyok, akkor ebéd után is megmosom.
4est én azért nem vettem viccnek, mert pl emlékszem, párom a saját otthonában mindig a szobájában tartotta a fogkefét, egyszerűen mert az öccse és a bátyja teljesen random vett ki fogkefét a tartóból, nem törődtek azzal, hogy kié, és nem lehetett leszoktatni erről őket.
Szóval azért nem vettem viccnek, mert láttam rá példát a vlaóságban:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!