Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valakit gyerekként kiközösí...

Ha valakit gyerekként kiközösítenek, kihúnyolnak mert "csúnya", ki tudja heverni felnőtt korára?

Figyelt kérdés
Vagy felnőttként is megmarad ez a "trauma" és kihat az életére?
2023. júl. 28. 09:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
És ráadásul a többi gyerekkel együtt röhögött rajtam az idióta tanár.
2023. júl. 28. 15:35
 22/26 anonim ***** válasza:
69%

Sok mindentől függ.

Ismerek olyanokat akik szerintem kiheverték látszólag. Főleg csajok akik élik az életüket, van párjuk, gyerekük és a csúnya duci lányból jó nők lettek.

Én magam felnőttként is ronda vagyok és sosem voltam vonzó. De azért annyiban javul a helyzet, hogy elfogadtam a helyzetet, tisztában vagyok vele, hogy nem kellek a nőknek. Ezt leszámítva meg a mindennapokban pont nem érdekel a külsőm.

2023. júl. 28. 20:07
 23/26 Metionin ***** válasza:
100%
17, 19, engem a tanárok közül is volt, aki "csóró kislány" néven tartott számon, szóval...
2023. júl. 28. 21:44
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#18 sajnálom.

Sajnos fogalmuk sincs az embereknek mekkora kárt tudnak tenni a másikban. Pedig gyerekek, nekik ez vicces. Az én osztalytarsaimnak is vicces volt azzal ijesztgetni egymást, hogy aki nem marad csöndben, annak puszit kell adnia nekem. Vagy úgy bemenni az osztályterembe, hogy 2 kezzel takarják az arcukat, nehogy meglassanak engem, a ronda lanyt.

Pedig visszanézve a képeket teljesen átlagos voltam, nem volt bennem semmi különös, mégis megtalaltak.

#16 voltam

2023. júl. 28. 23:18
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Tanár mond ilyet??

Bár nekem is mondott olyat egy hímnemű tanár hogy egyel többet kislányom mert elfúj a szel

Vagy a takarító az iskolában beszólt hogy hizzál már 10 kilót, teeeee

Ez sajnos szerintem a karma része mert bárkit támadhatnának de velem tettek

A szemüvegem miatt kaptam a legtöbbet…

A vicc ebben az volt hogy akik beszoltak kva szarul néztek ki….

2023. júl. 28. 23:42
 26/26 anonim ***** válasza:
97%
Nyoma marad neki, de azért a felnőtt élet nagyon más.
2023. júl. 29. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!