Ha valakit gyerekként kiközösítenek, kihúnyolnak mert "csúnya", ki tudja heverni felnőtt korára?
Sok mindentől függ.
Ismerek olyanokat akik szerintem kiheverték látszólag. Főleg csajok akik élik az életüket, van párjuk, gyerekük és a csúnya duci lányból jó nők lettek.
Én magam felnőttként is ronda vagyok és sosem voltam vonzó. De azért annyiban javul a helyzet, hogy elfogadtam a helyzetet, tisztában vagyok vele, hogy nem kellek a nőknek. Ezt leszámítva meg a mindennapokban pont nem érdekel a külsőm.
#18 sajnálom.
Sajnos fogalmuk sincs az embereknek mekkora kárt tudnak tenni a másikban. Pedig gyerekek, nekik ez vicces. Az én osztalytarsaimnak is vicces volt azzal ijesztgetni egymást, hogy aki nem marad csöndben, annak puszit kell adnia nekem. Vagy úgy bemenni az osztályterembe, hogy 2 kezzel takarják az arcukat, nehogy meglassanak engem, a ronda lanyt.
Pedig visszanézve a képeket teljesen átlagos voltam, nem volt bennem semmi különös, mégis megtalaltak.
#16 voltam
Tanár mond ilyet??
Bár nekem is mondott olyat egy hímnemű tanár hogy egyel többet kislányom mert elfúj a szel
Vagy a takarító az iskolában beszólt hogy hizzál már 10 kilót, teeeee
Ez sajnos szerintem a karma része mert bárkit támadhatnának de velem tettek
A szemüvegem miatt kaptam a legtöbbet…
A vicc ebben az volt hogy akik beszoltak kva szarul néztek ki….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!