Hogyan dolgozzátok fel az öregedést?
Figyelt kérdés
Huszonöt vagyok. Azt írják, hogy ilyen idősen az agy már elkezd öregedni. Középiskolás mintha 50 éve lettem volna, alig emlékszek dolgokra, helyekre ahol jártam. Már feltűnően gyorsan telnek a hónapok, évek, minden nap egyforma. Az egészségi állapotom fizikálisan, és mentálisan is sokat romlott. Sokszor elnézem a mostani tizenéveseket, hogy milyen jó nekik. Néha kicsit irigylem azokat akik fiatalon megölték magukat, ők sosem öregednek meg.2023. júl. 18. 13:08
21/23 anonim válasza:
Nincs mit feldolgoznom rajta. Jövőre leszek negyven, de tök jól vagyok. Írom az MSc-s diplomadolgozatomat, tanulok a záróvizsgára, abszolút jól fog az agyam. Kettlebellezni járok, soha ilyen jó formában nem voltam még fizikálisan. A külsőmön látszik, hogy elmúltam már 30, de el szoktak csodálkozni, ha megtudják, hogy nemsoká 40 leszek. Szedek egy rakat vitamint és ásványi anyagot, halolajat, kollagént is, nem eszem glutént, tejet, szóját, igyekszem kevés gyorsan felszívódó szénhidrátot fogyasztani. A közérzetem jó, jól alszom, bár olykor kevés időm jut rá, motivált vagyok sok mindenre. Egy dolog van, ami nagyot változott fiatalabb koromhoz képest, az pedig az, hogy kevésbé vagyok türelmes.
23/23 anonim válasza:
En most lettem otven. Minden tukorbenezes alatt sokkolo, hogy a huszonot eves arcom nez vissza egy vastagabb nyakkal, tokaval. De friss, ruganyos vagyok, agyilag, fizikailag jobb karban, mint depresszios fiatalon. En azt nem tudom feldolgozni, hogy a halalon es anyagban letezesen tulrol nincs bizonyossagunk. De ezen negyven eve rugozok. Az oregedesben sok szepseg is van, es sok erzes kerul a helyere szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!