Hogyan dolgozzátok fel az öregedést?
Üdv a klubban. :D
Hasonlóan érzek én is. Ez a megszokott unalmas mókuskerék miatt van. Minden nap kelsz ugyanakkor dolgozol ugyanott ugyanazt és így tovább…
25 😂😂😂 b*zmeg a szutyok korosztályunk egész eddig nyomatta a fiatalságfétist és most beleesett a saját csapdájába és be van szarva.
Őszintén aki ebben benne volt, meg is érdemli. Rettegjetek csak.
Én nem aggódok, minden eddigi évem megérte, nem mennék vissza egyet sem, mert örülök, hogy ennyi idős koromra itt tartok. Annak is örülök, ha megadatik az a privilégium, hogy megöregedhetek és nem halok meg fiatalon.
Úgy írtál magadról mintha 60 multal volna. Nekem 25 évesen eszembe nem jutott ilyesmi...
39 leszek, mostanság vettem észre, hogy érzékenyebb vagyok a frontokra és valamivel jobban oda kell figyelnem a táplálkozásra, mert hizekonyabb lettem. Jelenleg is 47 kg vagyok a 163 cm-hez, de már nem tudok büntetlenül edesseget meg fagyikelyheket enni. És persze több krém, kozmetikai kezelés kell.
En 44 lettem iden. Szerintem jobban nezek ki, mint fiatalon.
Rendszeresen mozgok, csinosan oltozok, imadom a nevetorancokat.
Instagramon kovetek nehany idosebb not, gyonyoruszepek, osz hajjal, ranccal.
Kivaltsag megoregedni.
"korosztályunk egész eddig nyomatta a fiatalságfétist"
Lehet, hogy mi már Gen Z vagyunk, de én soha nem éreztem ilyesmit, nem is hallottam ilyenről.
Az volt még letaglózó, amikor Ukrajnában holttesteket kutattak át, és mutatták az irataikat. Már a nálam fiatalabbak pusztulnak háborúban.
"Az egészségi állapotom fizikálisan, és mentálisan is sokat romlott"
Fizikálisan és mentálisan is 40 és 50 között éltem a fénykoromat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!