Csajok, ti hogy dolgozzátok föl, ha a párotok egy barátnőtök mellét nézi?
Figyelt kérdés
Ha akarja, ha nem, ösztönösen odanéz az ember... A kérdés csak elméleti.2021. dec. 29. 21:34
1/19 anonim válasza:
Nézze, ennél azért nagyobb az önbizalmam...
2/19 anonim válasza:
És miért van az, hogy akárhányszor megnézem egy nő melleit, mindig pont észreveszi?
3/19 anonim válasza:
Hat semmi, en is felmerek mindenkit, ruha, arc, adottságok, lany vagyok es hetero de igy is megnezek mindenkit. Amig o is igy csinalja az oke, ha mar folyton bámulja az krva gaz, es tiszteletlen, foleg ha a baratno is észreveszi.. Pl nekem nagyon gaz lenne ha bnom pasija nézne a csocsomet, sajnalnam a baratnomet erte.. h ilyennel van egyutt, aki nem tudja magat kontrollalni. En baratom szerencsere nem ilyen.
4/19 anonim válasza:
Ezen mit kell "feldolgozni"? Ha valakinek van otthon egy festménye, az már több festményt meg sem nézhet?
5/19 A kérdező kommentje:
És ha akármennyire jó barátnőtök, de látjátok rajta, hogy azért imponál neki és kárörvend? Mert mondjuk hiába nagy a melle (amit lehet nézni), kapcsolatra mindig a másik lányt akarja az ellenkező nem.
2021. dec. 29. 21:50
6/19 anonim válasza:
Nem lehet hogy ezt már csak beleképzeled, mert nem vagy elégedett a melleddel? Hidd el nem azon múlik, hogy ki milyen nő, pont olyan mint a péniszméret..
7/19 anonim válasza:
Nem kell földolgozni, az én tekintetemet is odavonzza, pedig férjes nő vagyok. És ebben semmi szexuális nincs, nem képzelgek a mellével, csak ilyen “azta, de xar lehet vele lépcsőzni, de mondjuk a ruha jól áll rajta”.
Csak mondjuk az én párom normális, ha 1-2x odapillant, az tényleg csak egy pillantás és amúgy lexarja. Hiába van jó melle, ha engem szeret, én kötöm le a figyelmét. Nem állatok vagyunk, vannak érzelmeink. Az én férjem hosszú évek alatt sem alázott meg soha azzal, hogy nőket bámult volna csöpögő tekintettel hosszú ideig, pedig ezer meg egy nálam szebb nő van az utcákon.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld, jöhetnek még!
2021. dec. 29. 22:11
9/19 anonim válasza:
4, fuu ezt pont olyan csicskak szoktak mondani, akik azt is hogy “hűséget fogadtam, nem vakságot”. Azert annyi tisztelet legyen mar benned, hogy legalabb ha ott ul a baratnod melletted akkor nem nézed az O BARÁTNŐJÉNEK a mellet. Bezzeg ha a ti csajotok ránéz valakire, akkor meg rogton megy a hiszti, olyankor mar nem ervenyes ez a festményes faszsag😄
10/19 anonim válasza:
A festmény nem fog pofonvágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!