Csajok, ti hogy dolgozzátok föl, ha a párotok egy barátnőtök mellét nézi?
Figyelt kérdés
Ha akarja, ha nem, ösztönösen odanéz az ember... A kérdés csak elméleti.2021. dec. 29. 21:34
11/19 anonim válasza:
A pasik nem egy diktátorral akarnak randizni.
12/19 anonim válasza:
Ott kell hagyni az ilyen csajt.
13/19 anonim válasza:
Na megjott a sok 40 eves egyedülálló faszi
14/19 anonim válasza:
Mindig is érzékeny voltam erre és elsősorban nem azért mert féltékeny vagyok, hanem mert megalázva érzem magam, mikor egy ember, akire szeretnék felnézni, úgy viselkedik, mint valami nyomorult állat. Ugyanolyan kínosan érzem magam, mint mikor a gyerek, akire vigyázok, elkezd üvölteni valami nyilvános helyen ahol az emberek élvezik a csöndet és csak ég a pofám, mennyire lejárat. Vagy mikor a kutyám meg akarta dugni a vendégek lábát. Következő héten azonnal vittem is ivartalanításra. A párom heréit nem tudom kipattintani, de őt magát igen. Nem lennék szívesen egy ilyen partnerrel. A kutyát lenevelni erről az én dolgom, a párom nem. És nem akarom hogy valaki ilyen helyzetbe hozzon a saját dedója miatt.
15/19 anonim válasza:
Szerencsére a jelenlegi páromon sosem láttam ezt a viselkedést. Okkal férfi még a szememben és okkal vállalom fel a kapcsolatunk.
16/19 anonim válasza:
#13, mi van mami, az incelezés már nem menő?
17/19 anonim válasza:
Nem zavar, én is megnézem a többi pasit is ösztönösen. Ez nem azt jelenti, hogy le akarom cserélni a páromat. Tudom, hogy ő sem akar engem dobni csak azért, mert a barátnőim külsőre jobb csajok.
18/19 Metionin válasza:
Ilyen még nem volt, hogy a párom egy másik nő melleit bámulja szájtátva, miközben ott állok mellette. Pedig nekem tényleg nincs mellem. Azon meg ha ugyanolyan módon rápillant valaki mellére, mint ahogy pl. valaki arcára, lábára stb. teszi az ember, azon nem értem, mit kellene feldolgozni. Én is rápillantok. Bár egyszer buszon pont premier plánban volt az arcunkban két hatalmas mell kirakva és utólag megjegyezte, hogy ijesztő volt.
19/19 anonim válasza:
Az a különbség, hogy a lányok a fiúk fenekét bámulják, amit az nem vesz észre.
De ha mégis, akkor meg nem lesz botrány belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!