Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T.i hogy reagálnátok erre?

T.i hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok.

Jövök haza éppen és arra lettem figyelmes hogy állnak az udvarba az autók. 1 ismeretlen és egy olyan autó amit ismertem már. Aztán rájöttem hogy mondta anyám múlt héten hogy fognak jönni a rokonok+ a párjuk stb.

Ahogy megláttam egyből nem tetszett és fogtam magam bejöttem a hátsó ajtón és bejöttem a szobámba egyenesen és becsuktam az ajtót. Látták hogy megjövök mert nyitva volt az ajtó, meg hát ott mentem el, de oda sem néztem nem is köszöntem csak bejöttem.

2023. máj. 29. 20:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha lakótársamhoz jön vendég (ahhoz tényleg semmi közöm. Még csak nem is a rokonom), akkor is legalább odaköszönök, miközben megyek el a dolgomra. Nem kell smúzolni a rokonokkal, de ha olyan a lakás kialakítása, hogy nem tudsz ténylegesen észrevétlenül besurranni a szobádba, akkor simán odaintesz, hogy "helló", és mész tovább, az oké, köszönés nélkül bemenni szerintem fura.
2023. máj. 30. 18:45
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Igazából csak önmegerősítést vársz, ugye? :D

Akkor írd legközelebb azt, hogy írjuk mind le, hogy mennyire igazad van, én sem köszönök be a rokonoknak, mert fujj, emberek, nem szeretem a fejüket, ők sem szeretnek engem...

Well played, csak így tovább, igazi felnőtt leszel! :)

2023. máj. 30. 23:09
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos téged is nagyon sokan kedvelhetnek.Ennyi erővel a tanárodnak se köszönj mert fúj ember azért mert egyest adott.Komolyan mondom ha a gyerekem lennél lekevernék egyet.
2023. máj. 31. 08:01
 34/34 anonim ***** válasza:
Csajod volt már?
2023. máj. 31. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!