Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T.i hogy reagálnátok erre?

T.i hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok.

Jövök haza éppen és arra lettem figyelmes hogy állnak az udvarba az autók. 1 ismeretlen és egy olyan autó amit ismertem már. Aztán rájöttem hogy mondta anyám múlt héten hogy fognak jönni a rokonok+ a párjuk stb.

Ahogy megláttam egyből nem tetszett és fogtam magam bejöttem a hátsó ajtón és bejöttem a szobámba egyenesen és becsuktam az ajtót. Látták hogy megjövök mert nyitva volt az ajtó, meg hát ott mentem el, de oda sem néztem nem is köszöntem csak bejöttem.

2023. máj. 29. 20:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom nem akarta anyukád lejáratni magát veled és ezért hagyta nyitva a hátsó ajtót.
2023. máj. 29. 22:16
 22/34 A kérdező kommentje:
21# Nem, nyitva szokott lenni. Egyébként is van kulcsom oda.
2023. máj. 29. 22:17
 23/34 anonim ***** válasza:
Akkor apukád, a lényeg ugyanaz.
2023. máj. 29. 22:19
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Köszönni illik,aztán tovább menni be.

Azokkal mit kezdenél,amikor random öregek jönnek oda beszélgetni a buszon,buszmegállóban?

2023. máj. 29. 22:24
 25/34 A kérdező kommentje:

24# Nem szoktak hozzám, megérzik azok hogy kikkel lehet.

Amúgy meg ha mégis akkor valamit kérdeznek általában. Megválaszolom és visszadugom a fülest, vagy arrébb lépek, vagy megkérem hogy mással társalogjon.

2023. máj. 29. 22:31
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval csak azért írtad ki a kérdést, hogy verhesd magad, mekkora császár vagy. Majd megszivat az élet, és akkor majd rájössz, hogy a világ nem egy habostorta, amin te vagy a cseresznye. Kis butus.
2023. máj. 29. 23:13
 27/34 A kérdező kommentje:
😂😂
2023. máj. 29. 23:15
 28/34 anonim ***** válasza:
57%
Tudatosodott a rokonokban, párjaikban, szüleidben, most előttünk és a gyakori egész közössége előtt, hogy ordas nagy tapló vagy. Semmi indulat, vagy hasonló, ez egyszerű tény.
2023. máj. 30. 07:14
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Látszik hogy itt rohadt sokan leragadtak a múlt században 😂 Most ha valaki, akire amúgy rohadtul nem vagy kíáncsi, mert nem is hozzá mentél, csak el kell viselni hogy ő is ott van mert ott lakik, mondja neked hogy jó napot kívánok, attól jobb lesz? F*szt lesz jobb. Te is kelletlenül odamondod neki hogy szép napot, aztán ennyi. De igazából mint mondtam nem is akartál hozzászólni. Néha tekintsünk már az illemtől és gondolkozzunk el azon hogy az emberek hogy érzik magukat az adott szituációkban könyörgöm.
2023. máj. 30. 07:20
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a rokonok is nyugodtan köszönhettek volna ha annyira beszélgetni akartak volna veled. Szóval ezzel a logikával ők is bunkók voltak, mert ignoráltak, gondolom ugyanúgy beszélgettek tovább. Dehát ilyenkor mindig a fiatal(abb) a bunkó tapló ugye :D
2023. máj. 30. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!