Fiúk, hogy reagálnátok rá ha valaki úgy menne el mellettetek az utcán szemből, hogy direkt odahajol közel hozzátok, szinte majdnem nektek megy?
Figyelt kérdés
Zavarna?2023. máj. 9. 17:06
1/7 anonim válasza:
Ha jó nő, akkor nem, egy piaszagú öregember igen
2/7 A kérdező kommentje:
Ha egy másik fiú az?
2023. máj. 9. 17:17
3/7 anonim válasza:
én nő vagyok, de 1. nem engedném, hogy a közelembe jöjjön, 2. elküldeném a q anyjába
4/7 anonim válasza:
Már történt ilyen két hete :)
Meg is mondta miért,kíváncsi volt ,milyen illatot használok.És szerinte jól eltaláltam, amit választottam.
5/7 anonim válasza:
Szerintem azért kicsit nyomulósnak tartanám. Ha neked tetszik, inkább mosolyogj rá.
6/7 anonim válasza:
Valszeg minimum leüvölteném, hogy "a f*szt csinálsz te idióta!!!!", így is elég kettyós barom mászkál az utcákon.
7/7 anonim válasza:
Nyilvan elkuldenem a fszba. Egyszer meg is utottem egy ilyet veletlen, reflexbol mert hirtelen jott. Aztan meg o rinyal..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!