Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T.i hogy reagálnátok erre?

T.i hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok.

Jövök haza éppen és arra lettem figyelmes hogy állnak az udvarba az autók. 1 ismeretlen és egy olyan autó amit ismertem már. Aztán rájöttem hogy mondta anyám múlt héten hogy fognak jönni a rokonok+ a párjuk stb.

Ahogy megláttam egyből nem tetszett és fogtam magam bejöttem a hátsó ajtón és bejöttem a szobámba egyenesen és becsuktam az ajtót. Látták hogy megjövök mert nyitva volt az ajtó, meg hát ott mentem el, de oda sem néztem nem is köszöntem csak bejöttem.

2023. máj. 29. 20:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%
Sajnálom, biztosan nem volt jó hangulatod, kedved a pofavizithez. Nehéz ügy az ilyen.
2023. máj. 29. 20:46
 12/34 anonim ***** válasza:
25%
Én is így szoktam reagálni. Lehet itt jönni ilyenekkel hogy jahj az illem ezt kívánja meg azt kívánja. A rokonok meg a párjuk se kíváncsiak rám. Ez egyértelmű. Különben rendszeres kontaktban lennénk, így azt is előre tudnám hogy jönnek, mert- dobpergést kérek, aki tényleg kíváncsi rám és bírja a fejemet, nem évente 2x fog kommumikálni velem a kötelező pofaviziteken. Szóval lévén hogy a rokonok sem kíváncsiak rám, és én sem rájuk, minek raboljuk egymás idejét? Mindenkin félnek így a legjobb.
2023. máj. 29. 20:53
 13/34 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem pofátlanság ahogy cselekedtél.Oké, nem akartál velük leülni sörözni meg cseverészni.Mennyibe került volna bemenni, köszönni ILLEDELMESEN, majd behúzni a szobádba? Semennyibe.

Anyukád biztos szégyellte magát.

2023. máj. 29. 20:56
 14/34 anonim ***** válasza:
25%
Jól tetted, én is ezt tettem volna. Nem a te vendégeid.
2023. máj. 29. 21:04
 15/34 anonim ***** válasza:
67%

#8 Nyugodj meg, ilyen hozzáállással soha semmid nem lesz az életben. Sok olyan dolgot meg kell tenni az életben amihez semmi kedvünk, mégis megtesszük nap mint nap. Te nem ilyen vagy? Szerintem meg egy neveletlen taknyok kölyök vagy aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ.

Majd ha nem lesz szoba meg anyuka ki eltartson, hanem munkahelyen leszel és vigyorogsz ha azt mondják mert különben mehetsz a híd alá, akkor megnézheted magad.

2023. máj. 29. 21:15
 16/34 A kérdező kommentje:

15# Nem tudom mi fáj neked, de sajnálom.

Amihez nincs kedvünk de megtesszük azt azért mert valakinek szívességet teszünk vagy mert lesz később eredménye. (pl a tanulás nálam)

Dolgozok már.

2023. máj. 29. 21:39
 17/34 A kérdező kommentje:
10# 😂
2023. máj. 29. 21:39
 18/34 A kérdező kommentje:
Egyébként az egyik rokonom párjáról kiderült már 1-2 dolog ami nem túl szép. Ilyen emberhez én hozzá sem akarok szólni.
2023. máj. 29. 21:49
 19/34 anonim ***** válasza:
77%
Egy köszönés és néhány mondatot lehetett volna velük váltani.
2023. máj. 29. 21:59
 20/34 A kérdező kommentje:
Lehetett volna ha lett volna hozzá kedvem de nem volt.
2023. máj. 29. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!