T.i hogy reagálnátok erre?
18 éves srác vagyok.
Jövök haza éppen és arra lettem figyelmes hogy állnak az udvarba az autók. 1 ismeretlen és egy olyan autó amit ismertem már. Aztán rájöttem hogy mondta anyám múlt héten hogy fognak jönni a rokonok+ a párjuk stb.
Ahogy megláttam egyből nem tetszett és fogtam magam bejöttem a hátsó ajtón és bejöttem a szobámba egyenesen és becsuktam az ajtót. Látták hogy megjövök mert nyitva volt az ajtó, meg hát ott mentem el, de oda sem néztem nem is köszöntem csak bejöttem.
Szerintem pofátlanság ahogy cselekedtél.Oké, nem akartál velük leülni sörözni meg cseverészni.Mennyibe került volna bemenni, köszönni ILLEDELMESEN, majd behúzni a szobádba? Semennyibe.
Anyukád biztos szégyellte magát.
#8 Nyugodj meg, ilyen hozzáállással soha semmid nem lesz az életben. Sok olyan dolgot meg kell tenni az életben amihez semmi kedvünk, mégis megtesszük nap mint nap. Te nem ilyen vagy? Szerintem meg egy neveletlen taknyok kölyök vagy aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ.
Majd ha nem lesz szoba meg anyuka ki eltartson, hanem munkahelyen leszel és vigyorogsz ha azt mondják mert különben mehetsz a híd alá, akkor megnézheted magad.
15# Nem tudom mi fáj neked, de sajnálom.
Amihez nincs kedvünk de megtesszük azt azért mert valakinek szívességet teszünk vagy mert lesz később eredménye. (pl a tanulás nálam)
Dolgozok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!