Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok? Hülyeség?

Hogyan reagálnátok? Hülyeség?

Figyelt kérdés
Nem érzem túl jól magam, jól esne egy kiadós lelkizés. Vannak barátaim, de úgy érzem más véleményt is meghallgatnék, vannak dolgok, amiket talán valaki, aki nem lány, máshogy lát, jobb tanácsot tud adni. Sajnos fiú barátaim nincsenek, de van egy osztálytársam, akivel talán tudnék beszélgetni, viszont vele egyáltalán nem vagyunk szoros kapcsolatban, köszönünk egymásnak, meg alkalomadtán hozzájuk csapódok suliba menet. Hülyeség lenne ráírni, hogy egyáltalán vevő-e rám? Nem gondolná azt, hogy rá akarok hajtani vagy ilyesmi? Fogalmam sincs mit csináljak. Tudom, hogy jól esne egy ilyen beszélgetés, de nem tudom hogyan reagálna...
2023. ápr. 19. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Köszönőviszonynál erős kezdés az, hogy egyből kiöntöd a lelked.
2023. ápr. 19. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Ha egy lány ram ír csak úgy a semmiből alapból azt gondolom hogy akar valamit (és nem barátságot)…még akkor is ha mondjuk azt akar. Barátkozni szerintem random kell…meg nem interneten hanem élőben, neten csak max tartani a kapcsolatot ami kialakult
2023. ápr. 19. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom... ezért érzem én is kínosnak a dolgok. Volt már rá példa, hogy voltak nem azonos nemű barátaim, és nagyon jól esett néha meghallgatni az ő álláspontjukat, ezért tudom, hogy most is erre lenne szükségem...
2023. ápr. 19. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Kerülj hozzá közelebb és idővel jobb lesz a kapcsolatototok és kikérheted a véleményét... de ha közelebb kerültök egymáshoz akk néha azért említsd h csak barátok vagytok!
2023. ápr. 19. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak erre szakemberek
2023. ápr. 20. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!