Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T.i hogy reagálnátok erre?

T.i hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok.

Jövök haza éppen és arra lettem figyelmes hogy állnak az udvarba az autók. 1 ismeretlen és egy olyan autó amit ismertem már. Aztán rájöttem hogy mondta anyám múlt héten hogy fognak jönni a rokonok+ a párjuk stb.

Ahogy megláttam egyből nem tetszett és fogtam magam bejöttem a hátsó ajtón és bejöttem a szobámba egyenesen és becsuktam az ajtót. Látták hogy megjövök mert nyitva volt az ajtó, meg hát ott mentem el, de oda sem néztem nem is köszöntem csak bejöttem.

2023. máj. 29. 20:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Anyádnak biztos ég a pofájáról a bőr.
2023. máj. 29. 20:11
 2/34 A kérdező kommentje:
Hát nem én hívtam őket, nem is hozzám jöttek. Nem az én dolgom.
2023. máj. 29. 20:13
 3/34 anonim ***** válasza:
83%

Mivel nem csak anyád, hanem a te rokonaid is, illik legalább egy sziasztokot, miújságot odaböfögni legalább :))

Legalábbis nekem 18 évesen már ennyi eszem volt, mégha nem is a kedvenc rokonaim jöttek :)

2023. máj. 29. 20:15
 4/34 A kérdező kommentje:
Illik... Szerintem nem illik. Főleg hogy rokonaimat ismerem, de a párjukat nem. Random embereket nem zavarok.
2023. máj. 29. 20:18
 5/34 anonim ***** válasza:
87%
De azért te is érzed hogy nincs rendben valami ezzel a hozzá állással ha már kérdést írtál ki róla, igaz e?
2023. máj. 29. 20:20
 6/34 A kérdező kommentje:
Persze mert engem zavarnak. Ironikusan írtam hogy random embereket nem zavarok. Ha érted érted nem nem, de szerintem másnak leesett.
2023. máj. 29. 20:22
 7/34 anonim ***** válasza:
90%

Akkor, itt lett volna az alkalom hogy megismerd őket.

Én köszöntem volna nekik illedelmesen. Aztán egy kis beszélgetés után mentem volna a dolgomra. Viszont nem sunnyogtam volna a hátsó ajtón, játszva a kihaénem-et.

2023. máj. 29. 20:22
 8/34 A kérdező kommentje:

Nem játszottam senkit, akkor játszottam volna meg magam ha köszönök és beszélgetek. Nekem ahhoz nem volt humorom, valóság az az hogy ilyen vagyok, nem vagyok kíváncsi rájuk.

Milyen fura hogyha őszinte a reakcióm akkor én vagyok a színész, de ha megjátszottam volna magam akkor én lennék az őszinte kedvesség?

2023. máj. 29. 20:23
 9/34 Páncélos szúnyog ***** válasza:
41%
Ez egy dicséretre méltó dolog. Sajnos manapság túlértékelik a társalgást, az ismerkedést magát a kommunikációt. Viszont én a helyedben nagy ívben elkerültem volna a házat is és 1-2 óra múlva megkérdeztem volna sms-ben, hogy elhúztak e már.
2023. máj. 29. 20:44
 10/34 anonim ***** válasza:
71%

Alapvető illem, hogy köszönünk. :) Nem lett volna muszáj beszélgetni, de a köszönés alap. Anyád helyében elpicsáztalak volna.

Én sem szerettem gyerekként a rokonokat, de azért kimentem köszönni és aztán vissza mentem a szobámba. Mert nem voltam egy kis tahó pöcs.

2023. máj. 29. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!