Miért van az, hogy a feministák egyenlőséget szeretnének de csak szelektíven?
Feministák, örüljetek annak, hogy szavazhattok az Orbánra, sőt még a Gyurcsány feleségére is! Arany életetek van, hiszen még választhattok is.
Meg nyugodjatok meg, attól megnyugodtak...
Bár, a szomszédba éppen emberek pusztítanak embereket, de ezt most hagyjuk. A fő, hogy ti azon rugózzatok, hogy a férfiaknak milyen hibáik és gyengeségeik vannak, meg hogy olyan filozófiai kérdéseken merengjetek, mint hogy a férfiaknak és a nőknek mi a feladata és mi nem. Ami amúgy párkapcsolatonként és egyénenként is marhára különböző, meg a hajlamoktól és a kedvtől is baromira változó tud lenni :D, ja meg attól, hogy kinek mire van igénye és mire nem. De hát mindegy.
;D
Ja meg amúgy az USA meg sajnos lassan kezd összeomlani az rohadt nagy adósságaik alatt, és az elnökük inkompetenciája és öregsége miatt. Amin már a demokraták is nevetnek/sírnak. Plusz veszélyben a Dollár világpiaci pozíciója. Kína pedig tör fel! Putyin meg az Oroszok pedig pusztítják Ukrajnát, amit már korábban is említettem . . . De ezek miatt mind ne idegeskedjünk.
Mert a fő, mint tudjuk az az, hogy meg kell menteni a nyugati női nemet a borzalmas elnyomástól!...
:D
Feministák, először is, hazudtok.
Másodszor, mikor fogjátok végre felfogni agyilag, hogy a kutyát sem érdekli az, hogy milyen traumáitok vannak (akár gyermekkorból, akár egy pocsék párkapcsolat...)
Sajnáljuk. Ezeket hívják úgy hogy
magánügy.
Nőjjetek fel, és dolgozzátok fel a gondjaitakat. Mint ahogy más felnőtt emberek is teszik.
Peace and Love
Sziasztok.
Én egy nő vagyok, és engem rohadtul zavar az, hogy ti feministák állandóan rinyáltok.
Dolgozzátok fel a privát lelki problémáitokat, és ne a normális nőket járassátok le a hisztijeitekkel . . ..
Tényleg nőjjetek fel. Marhára nem vagyunk elnyomva, csak vannak akik többet szeretnek sírni, mint a kihívásokkal szembenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!