Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a feministá...

Miért van az, hogy a feministák egyenlőséget szeretnének de csak szelektíven?

Figyelt kérdés
Nem hallom sehol, hogy a feministák azért harcolnának, legyenek egyenlően reprezentálva a szemetesek, a kőművesek, autószerelők stb. szakmájában. Mindig csak a felső poziciókról van szó, az igazgatói pozíciokról, a menedzseri, miniszteri stb. Ha egyenlőség akkor legyen egyenlőség mindenhol ne csak ott ahol nekik kedvezőbb.

2023. ápr. 26. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
100%
Mama elsózta neki a vacsit. ☹️
2023. máj. 28. 21:46
 42/75 A kérdező kommentje:
#31 Úgy érzem sérültél és túlzottan érzelmi szepmontból közelíted meg ezt az egészet, ezért nincs értelme további tényeket közölnöm veled, teljesen lepörög rólad az igazság. Én beszélek általános jelenségekről, olyan tényekről amik érvényesek az esetek túlnyomó többségében, te meg a kivételekkel próbálod megcáfolni. A racionalitás hiányában valószínű nem fogod ezt az egészet mgérteni, mind az az érzésed támadás ér, holott én a jelenlegi helyzetet vázoltam fel, nem ítélkeztem sehol senki felett, nem állt számdékomban megtámadni senkit. Szerintem keresd meg magadban, hol a sérülés, hol bántottak, proóbáld feldolgozni és utánna fuss neki még egyszer ennek az egésznek, hátha másképp fogod látni a helyzetet.
2023. máj. 29. 12:36
 43/75 anonim ***** válasza:
27%
42 úgy érzem nem tudsz gondolkozni. Nem egy válasz cáfolt meg téged, s te még csak el sem gondolkozol az olvasottakon.
2023. máj. 29. 16:01
 44/75 A kérdező kommentje:
#43 Ha neked így könnyebb akkor hidd azt, hogy én nem tudok gondolkozni, nekem aztán teljesen mindegy, utoljára amikor leellenőriztem még elég jól ment az elmélkedés. Sehol senki nem írt egy olyan tényt amivel megcáfolta volna azt ami írtam. Teljesen világos mi zajlik a világban, nagyrészt frusztrált és bántalmazott nők érzelmi szálon vezetve nekimentek a férfiaknak, aztán megpróbáltak mindent befeketíteni. Lassan már csak az, hogy férfi vagy az már egy bűn, toxikus férfiasság címen megy a sározás. Ha tartanak a férfiasságtól majd nézzék meg, ahogy Jordan Peterson mondta, azt amikor a nőies férfiak vágnak vissza, na őtt kő kövön nem marad, az irracionalitás és erősebb fizikum kombinációja :))))
2023. máj. 30. 22:13
 45/75 anonim ***** válasza:
60%

44. Nem egy komment nagyon ellentmond a véleményeddel, nem véletlenül.

[link]

Kis ízelítő a valódi toxikus férfiassággal kapcsolatban.

2023. máj. 31. 03:38
 46/75 A kérdező kommentje:
#45 Ezzel nem mondasz semmit, attól amiért több komment is ellentmond nem jelenti azt, hogy nincs igazam. Érvekkel lehet hamis állításokat megcáfolni, de nem láttam sehol egy normális érvet ami megcáfolta volna azt amit írtam. A videóban a lány akikről beszél az rám abszolút nem érvényes, az én esetemben mindig odatettem a "legtöbb"! Nem írtam, hogy az összes ápoló az nő, az összes mérnök férfi stb. Aki azt állítja, hogy ápoló az csak nő lehet azzal nincs mit beszélgetni az egy radikális balek. Én egyszerűen a tényeket vazoltam fel és a tény, hogy a nőket inkább az emberek érdeklik a férfiakat a dolgok. Az öngyilkossággal kapcsolatos statisztikával kapcsolatosan egy kis helyesbítés, igaz, hogy több férfi követ el végzetes kimenetelű öngyilkosságot, de öngyilkossági kísérletben messzemenőleg a nők vezetnek. A különbség azért van a halálesetekben, mert a férfiak radikálisabb módszereket választanak, kötél, fegyver stb. a nők sok esetben gyógyszert használnak, vízbe ugranak vagy felvágják az ereiket, amiknek köszönhetően nagyobb számban megmenekülnek. Tehát nem helyes ezek alapján azt állítani, hogy a férfiak nagyobb számban küszködnek lelkipróblémakkal. A nők azok akik nagyobb számban járnak pszichológushoz, sokkal receptívebbek a negatív érzelmekre és nem a társadalmi struktúra miatt, hanem evolúciós szempontból nézve ők nevelték évezredek óta a gyereket. Az növelte az éltebemaradásuk esélyeit, ha minél hamarabb észrevették a gyermeken a negatív érzelmeket és megfelelő időben tudtak ezekre reagálni. Teljesen logikusnak is tűnik nem fikció. Az, hogy mostanra teljesen megváltozott az egész rendszer az okoz is elég fejfájást, de nem egymásnak kell menni férfiak és nők, hanem megérteni miért történik az ami történik és annak megfelelően reagálni.
2023. máj. 31. 21:59
 47/75 anonim ***** válasza:
100%

“A nők azok akik nagyobb számban járnak pszichológushoz, sokkal receptívebbek a negatív érzelmekre és nem a társadalmi struktúra miatt, hanem evolúciós szempontból nézve ők nevelték évezredek óta a gyereket.”

Erre kérnék egy forrást

2023. máj. 31. 22:04
 48/75 A kérdező kommentje:
2023. máj. 31. 22:27
 49/75 anonim ***** válasza:
85%
Jordan Peterson egy vicc. Annak is sz@r, nem hogy “szakembernek”
2023. máj. 31. 22:33
 50/75 A kérdező kommentje:
Gondolom a többi személy is az akik a másik cikkben meg vannak említve, mindenki idióta csak te vagy a zseni :)))))
2023. máj. 31. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!