EZ CSAK KITALÁLT SZITUÁCIÓ, NEM AZ ÉN HELYZETEM, mielőtt letámadnátok.
Hosszú mondat következik
Szóval ha egy 15 éves lány egy 22-30 közötti férfival van együtt, de szexuális kapcsolat nem létesül köztük, és a csávó semmilyen illetlen dolgot nem tesz, nem bántalmazza se testileg, se lelkileg, teljesen normálisan viselkedik vele, és a lány is akarja a kapcsolatot, illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát, akkor az is pedofíliának, "liliomtiprásnak" számít?
Igen, számomra pedo gyanús, nem érdekel mit mond a törvény. Az érett 15 éves részhez meg annyit, hogy sok kamasz hiszi magát érettnek, akkor is, ha nem mondják neki, ha nem biztatják erre a gondolkodásra. De mondanál példát mitől lenne érett? Miben nyilvánul ez meg? Majd rájön 10 év múlva, hogy nem volt az, legalábbis nem annyira, mint gondolta, mikor már több tapasztalata lesz.
2023. márc. 27. 00:03
12/59 anonim válasza:
Simán lehet érettebb a kortársainál annyi idősen valaki! Még mindig ismétlem magam nem a kortársaimmal barátkoztam hanem idősebbekkel jöttem ki jól, 8as vagyok.
2023. márc. 27. 00:04
13/59 anonim válasza:
De miért érett, csak mert be tudja fizetni a számlát? xD
14/59 anonim válasza:
#6 Nagyon ajánlom hogy olvass utána az agy fejlődésének. NEM létezik olyan, hogy egy 15 éves olyan szinten legyen mint egy felnőtt, mert az agya egy szerv, aminek még egy évtized kell ahhoz, hogy teljesen kifejlődjön. Ez nem vita tárgya, nem olyasmi amiről elmélkedni lehetne, hanem egy tény.
Az, hogy a huszon-harminc éves annyira visszamaradott érzelmileg, vagy intellektuálisan, hogy csak egy gyerekben lát társat, nem a gyerek felelőssége. Az ilyen inkább vonja ki magát a társkeresésből, mert nem egészséges a vonzalom, amit érez.
15/59 anonim válasza:
Egy 15 éves lány hiába "felnőtt" , egy 30 éves férfival nem ér fel. Egy 15 éves tinédzser lány még mindig egy gyerek, ki sem fejlődött teljesen. Ha a férfi tényleg lelkitársat lát benne megvárja azt a 3-5 évet amíg a lány legalább kicsit nő még. A felnőttnek kellene tudnia a legjobban, hogy ő egy GYEREK és ez nem oké, alig tud a világáról. Értem én mindenki modja hogy annó 13 évesen 20 éves volt a barátjuk azóta boldogságban élnek, de egyáltalán nincs rendben az ÉN szememben.
2023. márc. 27. 00:08
16/59 anonim válasza:
attól, hogy intelligensebb, el tud csevegni felnőtt emberrel, attól még nem nevezünk érettnek.
2023. márc. 27. 00:08
17/59 A kérdező kommentje:
11-es, hogy tudnék egy példan keresztül egy egész személyiséget leírni? Pontosan tudod te is, milyen egy érett, mély ember.
Amúgy ugyanarról van szó, mint pl. egy matekzseni gyereknél, csak itt korához képest érzelmileg túl fejlett a lány.
2023. márc. 27. 00:10
18/59 anonim válasza:
Az okosság és az érzelem megint kettő külön dolog. :)
2023. márc. 27. 00:11
19/59 anonim válasza:
#6 leírta amit te akartál hallani, nem az igazságot*
2023. márc. 27. 00:13
20/59 anonim válasza:
Egy 15 éves lány ÉRZELMI intelligenciában lefogadom sokkal értelmesebb mint jópár felnőtt! Nem összekeverendő az értelmi Intelligenciával!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!