15 éves lány egy 22-30 éves férfival?
EZ CSAK KITALÁLT SZITUÁCIÓ, NEM AZ ÉN HELYZETEM, mielőtt letámadnátok.
Hosszú mondat következik
Szóval ha egy 15 éves lány egy 22-30 közötti férfival van együtt, de szexuális kapcsolat nem létesül köztük, és a csávó semmilyen illetlen dolgot nem tesz, nem bántalmazza se testileg, se lelkileg, teljesen normálisan viselkedik vele, és a lány is akarja a kapcsolatot, illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát, akkor az is pedofíliának, "liliomtiprásnak" számít?
25-ös
Azért mert a kérdező olyan kifejezéseket használ, mint: kapcsolat, pedofil. Ebből persze, hogy ezt szűri le az ember. A kérdező nem úgy fogalmazta, hogy BARÁTSÁG. Most persze helyesbít, azzal, hogy aszexuális, mert látja, hogy mérgesedik a beszélgetés, és enyhíteni akarja. Nekem legalábbis ez jön le.
29-es
Nem enyhíteni akarom, ember. Szimplán elfelejtettem hozzátenni a kérdésemhez. És a 25-ös szerintem nem úgy értette, hogy csak barátságnak értelmezte a kérdésem témáját, hanem hogy egy romantikus kapcsolat nagyon mély barátság is egyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!