Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 15 éves lány egy 22-30 éves...

15 éves lány egy 22-30 éves férfival?

Figyelt kérdés

EZ CSAK KITALÁLT SZITUÁCIÓ, NEM AZ ÉN HELYZETEM, mielőtt letámadnátok.

Hosszú mondat következik

Szóval ha egy 15 éves lány egy 22-30 közötti férfival van együtt, de szexuális kapcsolat nem létesül köztük, és a csávó semmilyen illetlen dolgot nem tesz, nem bántalmazza se testileg, se lelkileg, teljesen normálisan viselkedik vele, és a lány is akarja a kapcsolatot, illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát, akkor az is pedofíliának, "liliomtiprásnak" számít?

2023. márc. 26. 23:37
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
40%

Ha te vagy a lány, akkor szerintem magadtól is össze tudnád rakni, hogy ezzel a férfival nincs minden rendben, ha megkérdezed magadtól, hogy akkor is pont ugyanúgy bánna-e veled, ha 1, fiú lennél 2, 30+os lennél.

Ártatlan a kapcsolat, igaz? Lelki társságról van szó, semmi másról. Ti mélyen megértitek egymást, ami túlmutat a testiségen... De ha teljesen őszinte vagy magaddal, akkor tényleg hiszel benne, hogy ez a férfi pont ugyanigy viszonyulna hozzád, ha mondjuk fiú lennél? Vagy ha egy 40es nő?

Az ilyenek élvezik a figyelmet amit egy tinilánytól kapnak, élvezik, hogy egy tinilány felnéz rájuk, és azt is élvezik, hogy miattuk érzi egy tinilány felnőttnek magát. Valszeg még segíteni is szeret neked a problémáiddal, hogy ő lehessen a lovag a fehér paripán.

És hogy miért? Rengeteg oka lehet, de ez nem érett, kiegyensúlyozott viselkedés. Valamiért sóvárog arra hogy egy nála "kevesebb" lány álmodozzon róla, mert a felnőtt nőktől szoronganak. Az ilyen kapcsolat nem kell, hogy átmenjen szexbe ahhoz, hogy beteges legyen.

Legyél ténylegesen érett, és éld inkább a saját életedet ahelyett, hogy egy selejt felnőtt használjon gyógyírként a lelki problémáira.

2023. márc. 27. 03:46
 42/59 anonim ***** válasza:
79%
A pedofilia, emberek szexuális érzését, gondolatait írja le, nem pedig két ember viszonyát, szóval nem értelmezhető erre a szituációra.
2023. márc. 27. 06:56
 43/59 anonim ***** válasza:
84%

Pedofíliának és bűncselekménynek se számít, még akkor se ha szexelnek.

Magyarországon a beleegyezsi korhatár 14 év, szóval már 1 éve azzal dug, akivel akar.

A pedofilok érdeklődési köréből meg még az is lehet, hogy már 4 éve is kiesett, mert azok csak a serdűkor előttiekre izgulnak.

2023. márc. 27. 07:29
 44/59 anonim ***** válasza:
85%

Normális önértékelésű ember hamar rájön, ha csak kihasználják. (Még ha 15 éves is. Ha meg nem, akkor az 18 éves kora után se fog változni.)

Amíg meg jó, addig jó.

2023. márc. 27. 07:35
 45/59 anonim válasza:
61%
Nemrég néztem egy dokusorit, ahol a lány egy tanárával volt kapcsolatban. Ő 16 éves volt a csávó 30+.. Kb 10-15 évvel később amikor beszélt róla, akkor jött rá igazán, hogy mennyire naiv és manipulalhato volt. Gyerek, éretlen frontális lebennyel.. Sajni azt hiszi, hogy tudja mit akar, de egyszerűen okkal kiskorú még.
2023. márc. 27. 09:25
 46/59 anonim ***** válasza:
40%

“Nagyon érett (akárcsak egy felnőtt)”

😂😂egy 15 éves gyerekről beszélünk, ő max. saját magát képzeli felnőttnek, egy felnőtt tudja, hogy még messze nem az. Lehet akárhogy csűrni-csavarni a dolgot, egy 22+ éves férfi teljesen kattos, ha 15 évesekre nyomul.

2023. márc. 27. 10:06
 47/59 anonim ***** válasza:
33%
Ha az én 15 éves lányomra nyomulna ilyen korú férfi, egyik reggel arra kelne, hogy már nincs farka.
2023. márc. 27. 10:07
 48/59 anonim ***** válasza:
69%
le lehet pontozni az utolsókat, pedig igazuk (igaza) van. Ez a legócskább duma amivel tiniribit hülyítenek "értetteb vagy a korodnál" hát persze. dugható, és elég buta hogy semmit ne várjon el.
2023. márc. 27. 12:38
 49/59 anonim ***** válasza:
89%
Jogilag nem liliomtipras, de semmikepp sem ajanlott. Egy 15 eves gyereklany meg akkor sem erett, ha amugy meg testileg igen
2023. márc. 27. 12:55
 50/59 anonim ***** válasza:
25%
"Ha Gerencsér bácsi képes lett volna sétálni, akkor fogtam volna a kezét és mentem volna vele. Nem szerelemből" De a kérdés még mindig szerelemről szól....
2023. márc. 27. 13:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!