Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 15 éves lány egy 22-30 éves...

15 éves lány egy 22-30 éves férfival?

Figyelt kérdés

EZ CSAK KITALÁLT SZITUÁCIÓ, NEM AZ ÉN HELYZETEM, mielőtt letámadnátok.

Hosszú mondat következik

Szóval ha egy 15 éves lány egy 22-30 közötti férfival van együtt, de szexuális kapcsolat nem létesül köztük, és a csávó semmilyen illetlen dolgot nem tesz, nem bántalmazza se testileg, se lelkileg, teljesen normálisan viselkedik vele, és a lány is akarja a kapcsolatot, illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát, akkor az is pedofíliának, "liliomtiprásnak" számít?

2023. márc. 26. 23:37
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
35%
Én ennyi idősen voltam ilyen szituációban. Jogilag már nem pedofília, maximum efebofília. Ha nem jogi szempontból nézzük, és tényleg olyan a viszonyuk,a hogy leírod, akkor szerintem nincs semmi gond a korkülönbséggel.
2023. márc. 26. 23:43
 2/59 anonim ***** válasza:
65%

"illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát"

Ez nagyon jó. Ezt a gyerek bekajálja, bizonyítva, hogy hülyébb, mint a kortársai.

2023. márc. 26. 23:51
 3/59 anonim ***** válasza:
16%
Nem, de adtol meg gaz meg eliteli kb mindenki. Egybol az jon le h a csavo egy luzer, felnott nonek nemkell ezert naiv kislanyoknal probalkozik
2023. márc. 26. 23:51
 4/59 anonim ***** válasza:
86%
Nem véletlenül keresnek tapasztalatlan lányokat az idősebbek. Könnyebb szédíteni.
2023. márc. 26. 23:54
 5/59 anonim ***** válasza:
24%
Igen, annak számít...
2023. márc. 26. 23:55
 6/59 A kérdező kommentje:

1-es köszi a választ, hasznos volt! Tulajdonképp elmondtad, amire kíváncsi voltam. :))

2-es, nem a kérdésemre válaszoltál.

Ebben a helyzetben a lány ténylegesen és biztosan van olyan érett, mint egy felnőtt-mivel előfordul ilyen. Ha nem hiszed, akkor valószínűleg csak magadból indulsz ki, te nem voltál valami érett 15 éves korodban.

2023. márc. 26. 23:56
 7/59 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nem érett. Azt hiszi, és a perverz is ezt mondogatja magának. Minden 15 éves felnőttnek hiszi magát, és minden faszika érettnek akarja hinni a kisgyerekeket.
2023. márc. 26. 23:58
 8/59 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ebbe semmi nincs ha nincs rossz szándék. Miért kéne elítélni egyébként ha mindkét félnek rendben van? Miért számít mit mond a társadalom ha amúgy tényleg ennyi? Nekem 30 meg 40 éves barátaim voltak és NEM volt semmi olyan!
2023. márc. 27. 00:01
 9/59 A kérdező kommentje:

Míg válaszoltam az első két embernek, addig jött a többi emberke is xd

Nektek is csak hangsúlyozni tudom, hogy nem egy lüke, naiv csajról van szó, és nem egy alattomos, hátsó szándékkal rendelkező f@szfejről.

2023. márc. 27. 00:01
 10/59 A kérdező kommentje:
Néhányan szerintem nagyon helyesen gondolkodtok, és korrekt válaszokat adtok. Nektek köszönöm :))))
2023. márc. 27. 00:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!