15 éves lány egy 22-30 éves férfival?
EZ CSAK KITALÁLT SZITUÁCIÓ, NEM AZ ÉN HELYZETEM, mielőtt letámadnátok.
Hosszú mondat következik
Szóval ha egy 15 éves lány egy 22-30 közötti férfival van együtt, de szexuális kapcsolat nem létesül köztük, és a csávó semmilyen illetlen dolgot nem tesz, nem bántalmazza se testileg, se lelkileg, teljesen normálisan viselkedik vele, és a lány is akarja a kapcsolatot, illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát, akkor az is pedofíliának, "liliomtiprásnak" számít?
"illetve nagyon érett, (akárcsak egy felnőtt), ezáltal a férfi nem egy gyereket lát benne, hanem a lélektársát"
Ez nagyon jó. Ezt a gyerek bekajálja, bizonyítva, hogy hülyébb, mint a kortársai.
1-es köszi a választ, hasznos volt! Tulajdonképp elmondtad, amire kíváncsi voltam. :))
2-es, nem a kérdésemre válaszoltál.
Ebben a helyzetben a lány ténylegesen és biztosan van olyan érett, mint egy felnőtt-mivel előfordul ilyen. Ha nem hiszed, akkor valószínűleg csak magadból indulsz ki, te nem voltál valami érett 15 éves korodban.
Míg válaszoltam az első két embernek, addig jött a többi emberke is xd
Nektek is csak hangsúlyozni tudom, hogy nem egy lüke, naiv csajról van szó, és nem egy alattomos, hátsó szándékkal rendelkező f@szfejről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!