Pl.vannak akik mellett nem lehet simán elhaladni, mert egy "jó napot" nem elég nekik, egyéb szólási kényszereik vannak. Merre megyek, mi a tervem vagy mikor pecsételnék odaszól a semmiből, hogy "van-e pecsétpárnám vagy adjon". Persze ezek lehetnének pozitívumok is, de az a baj, hogy az erdőbe egyesek kikapcsolódni járnának vagy élvezni a csendet nem barátkozni.
A másik, akik ordítva beszélnek, zenét hallgatnak hangosan túra közben. Ezeket egyszerűen képtelenség magam mögött hagyni vagy előre engedni mert valahogy mindig összetalálkozunk.
Maradj othon nem vagy emberek közé való.. azt hiszed hogy majd kiüritík miattad az erdőt? mert te magányodban elindulsz túrázni. Inkább aludj ott nem zavar senki
2023. márc. 4. 20:29
2/38 anonim válasza:
engem a póráz nélkül kutyával túrázók zavarnak.
2023. márc. 4. 20:35
3/38 anonim válasza:
A hangoskodó, nem erdőbe illően viselkedő ember idegesítő - persze ha valamelyik egyetem részeg egyetemistái évi 1-2x elmennek egy ilyen "túrára", az azért még tolerálható, szerintem a legtöbb túrázó leggyakrabban nem így viselkedik.
Az meg, hogy köszönésen kívül 1-2-3 mondatot is váltana - hát, én ezért is szeretek túrázni. Ahogy motorosként a benzinkúton megállva is szinte mindig lesz, akivel beszélgetnem "kell", de ezt nem bánom, mert ilyenkor azért barátságos, normális emberekkel kerül az ember interakcióba. Mondjuk én szeretek idegenekkel futólag kommunikálni.
2023. márc. 4. 20:37
4/38 anonim válasza:
Ilyenekkel nem nagyon találkozok
A 2-es véleményét pedig osztom. Az a legzavaróbb típus
2023. márc. 4. 20:38
5/38 anonim válasza:
Engem tortenetesen zavart, amikor turazni jartam az erdobe, mert nekem a madarmegfigyeles az egyik hobbim, es a hajszas varosi elet utan nagyon pihentetonek, megnyugtatonak ereztem, ha csendben figyelhettem a termeszetet, hallgathattam a lombsusogast es a madardalt, beszivhattam a tiszta levegot. Nem igazan hianyoztak a larmas, csorteto, hangosan radiozo turistak. Valoban van egy embertipus, aki ugy jar vegig egy turistautat, hogy joforman nem is nezi meg a tajat az uttol jobbra es balra, csak az szamit neki, hogy vegigtrappoljon X kilometert es egyes pontokon szelfiket keszitsen magarol.
2023. márc. 4. 20:41
6/38 anonim válasza:
Az, hogy pár szót vált az nem zavar. A pecsételésnél sem zavar ha megkérdezi, hogy segíthet-e. Sokszor szívtunk ezzel. Az már jobban zavar ha szemetel, a póráz nélküli kutyás is zavar. De pl. az sose zavart, hogy leültem enni és oda jött és megkérdezte, hogy odaülhet-e aztán volt, hogy igen jót beszélgettünk és mindenki indult a maga irányába. Ha meg ez zavar vannak olyan útvonalak ahol általában a kutya sem jár, menjél arra felé.
2023. márc. 4. 20:50
7/38 anonim válasza:
Pecsétpárnád van?
2023. márc. 4. 21:13
8/38 anonim válasza:
Engem nem zavar, szerintem aranyos :)
Erre amúgy van megoldás: Ne a népszerű túraútvonalon menj vagy akár nézz kicsit utána a környéknek és jelöletlen utakra tervezd a túrát. A teljesítménytúrák sokszor vannak olyan utakon, amik nincsenek jelölve és az adott napon kívül jó eséllyel nem találkozol senkivel.
2023. márc. 4. 21:30
9/38 anonim válasza:
Engem ennél jobban zavar, amikor valaki kimegy a jó levegőre, és ott képes rágyújtani. A mögötte haladó meg szívhatja a füstöt. (Pont ma volt ilyen élményem a HHH-n.)
2023. márc. 4. 21:36
10/38 anonim válasza:
#9 Amíg van zsebhamutartója, addig szíve joga. Jó, hogy az izzadságot nem tiltanád meg. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!