Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túrázás közben nem zavarnak...

Túrázás közben nem zavarnak egyes emberektípusok?

Figyelt kérdés

Pl.vannak akik mellett nem lehet simán elhaladni, mert egy "jó napot" nem elég nekik, egyéb szólási kényszereik vannak. Merre megyek, mi a tervem vagy mikor pecsételnék odaszól a semmiből, hogy "van-e pecsétpárnám vagy adjon". Persze ezek lehetnének pozitívumok is, de az a baj, hogy az erdőbe egyesek kikapcsolódni járnának vagy élvezni a csendet nem barátkozni.

A másik, akik ordítva beszélnek, zenét hallgatnak hangosan túra közben. Ezeket egyszerűen képtelenség magam mögött hagyni vagy előre engedni mert valahogy mindig összetalálkozunk.

Titeket ezek nem zavarnak?

2023. márc. 4. 20:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak köszön,az nem zavar.A közlés kényszeresek meg mikor,hogy.A kutyásoknak meg az apjuk f...szát,idióta mind.
2023. márc. 5. 11:30
 22/38 anonim ***** válasza:
82%

#10 nem azt mondtam, hogy nincs hozzá joga, csak azt, hogy engem zavar. Hisz erről szólt a kérdés. Hogy a csikket hová tette az illető, arról fogalmam sincs, mert igyekeztem minél távolabbra kerülni tőle.

Ha meg attól lettél feszült, hogy nem tudod, mi az a HHH, akkor kérdezz nyugodtan, szívesen megmondjuk. Nem vidékinek szégyen lenni, hanem bunkónak. (Hármashatár-hegy amúgy. )

2023. márc. 5. 20:19
 23/38 anonim ***** válasza:
24%
#22 Miért ne tudnám, mi az a HHH? Nem volt valami megfejthetetlen. Nem is értem, ezt minek hozod ide, biztos kompenzálnod kell valamit.
2023. márc. 5. 20:24
 24/38 anonim ***** válasza:
15%
Illetve inkább az a szégyen, hogy ilyen paraszt pestiként "nem vidékinek szégyen lenni" szöveggel jössz, azt sem tudod, hogy vidéki vagyok-e. Abban viszont igazad van, hogy bunkónak lenni szégyen, ezzel én is így vagyok, és látom, hogy tapasztalatból beszélsz.
2023. márc. 5. 20:26
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

HHH:

Hunter Hearst Helmsley

[link]

2023. márc. 5. 20:35
 26/38 anonim ***** válasza:
59%
#24 szerintem elég jelentős különbség van kettőnk stílusa között, de te tudod. Én kiszálltam.
2023. márc. 5. 20:39
 27/38 anonim ***** válasza:
15%
:) Amikor elfogynak az érvek, és rátapint az ember arra, hogy egy arrogáns p*cs vagy, én is kiszállnék a helyedben.
2023. márc. 5. 20:40
 28/38 anonim ***** válasza:
23%

IGEN.

Eleve, már a kötelező köszöngetéssel úgy vagyok, hogy baszdki, aki kimegy az erdőbe egyedül, az valószínűleg nem akar szocializálódni. Legyen elég annyi, hogy bólintok egyet, ha szembejössz (vagy szűk ösvény esetén félreállok, hogy elférj), nehogy már még itt is jópofizni kelljen. Mondjuk velem lehetetlen beszélgetni, én a látvány meg az egyedüllét miatt vagyok kinn, és kb. végig podcasteket hallgatok közben, és hacsak nincs vészhelyzet, nem veszem ki a fülhallgatóm.

Több éves jótanács. Mostanában ne menj. Tudom, nagy a kísértés, tudom, élmény nézni, ahogy éledezik a természet. De mindegyik nyomorult panelproli most éli meg azt, hogy kivonszolná a testét a napfényre, és szeretné tátott szájjal bámulni az eget, meg a fát, meg bármit. Ha vagy akkora szaralak, mint én, akkor nyugodtan menj ki valamelyik nehezebb útvonalra, és röhögj azon, ahogy a tornacipőjükben csúsznak-másznak a sárban. Esküszöm baromi szórakoztató, és úgy vagyok vele, hogy igenis van jogom röhögni ezen, mikor én -10c°-ban is jártam kinn, több jogom van kinn lenni, mint ezeknek, de ha te nem vagy ilyen rongy ember, mint én, akkor legalább áprilisig hagyd ki, addigra elmúlik az éves tavaszi varázs, és újra a szokásos túrázókkal találkozol... Akik ellen lehet védekezni egy fülhallgatóval, egy bólintással, meg egy továbbmenéssel.

2023. márc. 6. 02:15
 29/38 anonim ***** válasza:
22%
#28 Miért lenne bárkinek több joga kint lenni, mint másoknak? Főleg olyannak, aki bedugott füllel jár a természetben? Nevetséges vagy.
2023. márc. 6. 02:33
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bizonyos típusok, akik zavarnak. Nálam ezek a következők:

- a szemetelők

- akik elállják az utat teljesen hosszabb időre bármi miatt, főleg ha nem hajlandóak arrébb menni (pl. egy csomót fotóznak, vagy amikor épp akkor kell elkezdeni kiosztani az egész csapatnak az elemózsiát)

- akik az esetlegesen megjelenő helyi állatvilágot vegzálják (pl. gyümölcs magjával meg papírgalacsinnal dobálják a madarakat)

- a cigizők

- akik tábortüzet raknak olyan helyen, ahol tiltva van, és még nekik áll feljebb

- azt megértem, ha vki túrázóhelyen a természetben végzi el a dolgát, mert nincs a közelben WC, de azért nem mindegy, hogyan... mennyire látható helyen hugyozik pl.

2023. márc. 6. 19:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!