Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túrázás közben nem zavarnak...

Túrázás közben nem zavarnak egyes emberektípusok?

Figyelt kérdés

Pl.vannak akik mellett nem lehet simán elhaladni, mert egy "jó napot" nem elég nekik, egyéb szólási kényszereik vannak. Merre megyek, mi a tervem vagy mikor pecsételnék odaszól a semmiből, hogy "van-e pecsétpárnám vagy adjon". Persze ezek lehetnének pozitívumok is, de az a baj, hogy az erdőbe egyesek kikapcsolódni járnának vagy élvezni a csendet nem barátkozni.

A másik, akik ordítva beszélnek, zenét hallgatnak hangosan túra közben. Ezeket egyszerűen képtelenség magam mögött hagyni vagy előre engedni mert valahogy mindig összetalálkozunk.

Titeket ezek nem zavarnak?

2023. márc. 4. 20:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

A beszélgetők nem zavarnak, legalábbis nem volt még olyan, aki túlzásba vitte.

Akik az utcán, vagy túrázás közben hangosan zenét hallgatnak, azokat nem értem. Túrázás közben még nem találkoztam ilyennel.

2023. márc. 4. 21:57
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Ritkán járok ilyen helyekre, de szerencsére ilyenekkel nem találkoztam. Viszont az zavar, hogy ott, a semmi közepén tudnak a zemberek egymással jópofizni (gondolok itt az egyszerű köszönésre, hogy: "Jó napot!"), akkor a városokban, a civilizált életben meg miért veszik a zemberek egymást semmibe sem?
2023. márc. 4. 22:07
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Engem mindenki zavar.
2023. márc. 4. 22:10
 14/38 anonim ***** válasza:
73%

#10:

Nem is a hamuról volt szó, hanem a füstről, csak szöveget tudni kéne értelmezni, tuskófejű.

2023. márc. 4. 23:04
 15/38 anonim ***** válasza:
83%
#14 Tudom, hogy nem a hamuról van szó, csak hozzátettem, hogy annál aljább nincs, mint amikor valaki eldobja a csikket.
2023. márc. 5. 01:08
 16/38 A kérdező kommentje:

12. Engem alapvetően az, hogy köszönnek nem zavar, de túráztam már olyannal akit zavart. Neki is az volt a véleménye, hogy a városban szarnak egymás fejére, mikor kijönnek a természetbe nekiállnak jópofizni.

1. Épp azért mennék a természetbe, hogy kiszakadjak a városból :) inkább annak nem kellene odajönni aki vágyik a háton vihetö hangfalra vagy kényszeresen meg kell szólítania másokat. A kezdetekben volt mikor olyan ismerősi csoporttal indultam neki ahol az egyik tag max.hangerőn a hátán hozta az erősített hangfalat :) a vonaton végig, a túrán végig ,majd hazafelé a vonaton folyamatosan bömbölt a tuctuc. Ezekre rá se lehet szólni, mert még te vagy a prűd. Velük többet nem mentem, de jöttek már szembe hasonlók.

Így tehát nem az emberekkel van bajom, akik max szólnak pár szót és jó utat kívánva tovább állnak, hanem akik feleslegesen zajonganak, megszólítanak. A pecsétes öreg úr mikor megkérdezte már a kezemben volt a párna és nyomtam a pecsétet, ergo láthatna is ahelyett, hogy csak néz.

A kutyásokat kihagytam :) Tegnap egy tag 5 póráz nélküli kutyával jött szembe, az egyik fel is ugrott és itthon vettem észre, hogy kiszakadt a kabátom.

2023. márc. 5. 08:21
 17/38 anonim ***** válasza:
84%
Igen, zavarnak, szeretek elmélkedni a gondolataimban, zavar, ha kizökkent. Esetleg tanulj meg egy-két mondatot valami ritkább idegen nyelven, ha úgy látod, hogy valami szófosssó féle köszön rád, idegen nyelven válaszolj. Ha lehet, ne angolul, angolul sokan tudnak, de pl akár az IKEA katalógusból megtanulhatod néhány bútor nevét.
2023. márc. 5. 08:32
 18/38 anonim ***** válasza:
77%
Engem az erdőben rohangáló, visítozó, kiabáló gyerekek zavarnak, meg a kiégett, feszült szüleik, akik már inkább nem is szólnak rájuk, mert úgysem használ semmi.
2023. márc. 5. 10:31
 19/38 anonim ***** válasza:
79%

Múltkor részt vettem egy csoportos szervezett túrán. A csapat minimum fele, a túravezetővel egyetemben állandóan szívta a cigit. Menet közben is, és minden egyes pihenőnél az volt az első, hogy rakták a cigit a szájukba...

Hát engem eléggé felidegesítettek ezzel, nem azért megyek a természetbe, hogy az arcomba pöfékeljék a füstöt, hanem, hogy kimenjek a jó levegőre. De úgy látszik ők meg nem a tiszta levegőért mentek oda.

2023. márc. 5. 10:34
 20/38 anonim ***** válasza:
70%

Legalább eldobálták a csikkeket?

2023. márc. 5. 11:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!