Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túrázás közben nem zavarnak...

Túrázás közben nem zavarnak egyes emberektípusok?

Figyelt kérdés

Pl.vannak akik mellett nem lehet simán elhaladni, mert egy "jó napot" nem elég nekik, egyéb szólási kényszereik vannak. Merre megyek, mi a tervem vagy mikor pecsételnék odaszól a semmiből, hogy "van-e pecsétpárnám vagy adjon". Persze ezek lehetnének pozitívumok is, de az a baj, hogy az erdőbe egyesek kikapcsolódni járnának vagy élvezni a csendet nem barátkozni.

A másik, akik ordítva beszélnek, zenét hallgatnak hangosan túra közben. Ezeket egyszerűen képtelenség magam mögött hagyni vagy előre engedni mert valahogy mindig összetalálkozunk.

Titeket ezek nem zavarnak?

2023. márc. 4. 20:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk túrázás közben beszélni pár szót azokkal, akik kezdeményeznek beszélgetést. Főleg falun, rengeteg szimpatikus embert ismertünk így meg.

Engem az az embertípus zavar, amelyik azt hiszi, hogy ő a világ közepe és minden érte van. Hangosan röhög, visítozik, játszótérnek nézi az erdőt, tüzet rak tűzgyújtási tilalom idején, eldobálja a szemetet. Amelyik képtelen felfogni agyilag, hogy az erdőben (is) tekintettel kell lenni másokra és az ember nem azért megy oda, hogy kilométerekről hallja a hangját.

Vagy amelyik letér a kijelölt útvonalról egy fészbukos szelfi miatt, közben letapossa a védett növényeket.

De zavar az is, amikor az én pórázon közlekedő, láb mellett sétáló kutyámat inzultálja valami idióta kutyája, mert nem fogta fel még mindig, hogy erdőben kell póráz a kutyára. Vagy amelyik összeszedi ugyan a szart, de a kis nejlonzacskót elegánsan bedobja a bokorba.

Vagy amelyik azt hiszi, hogy hangfallal kell menni túrázni.

2023. márc. 6. 20:47
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

A kisebb dolgok nem zavarnak. Kérdezőket hamar lerázom és nem vagyok annyira antiszociális, hogy kardomba dőljek csak mert hozzám szóltak.

Az erdőben ordibálós, politizáló, zenét bömböltetőket nyilván én sem szeretem. És nekem is halálom az elengedett kutya. Egyrészt baromi zavaró, másrészt balesetveszélyes amikor majdnem kiviszi a lában a dög a hegyoldalban.

Nyilván a beszélgetés önmagában olyan, hogy néha jó csendben menni, máskor meg én is társasággal megyek és lehet hogy mást zavarunk azzal, hogy éppen sztorizunk és röhögünk.

2023. márc. 11. 13:06
 33/38 anonim ***** válasza:
67%
Rágyújtásról annyit, legutóbb állatkertben voltam, egyszer csak érzem a bagószagot, erre megfordulok, anyuka bagóval a kezében ment a gyerekek után... Gratulálok az ilyennek.
2023. márc. 11. 13:07
 34/38 anonim ***** válasza:
76%

"kijönnek a természetbe nekiállnak jópofizni"

Ez nem "jópofizás" egyszerűen más élethelyzetben vagy a városban és a természetben.

Ez inkább egyfajta ösztönös dolog.

Alapból ha kisebb közösségben van az ember, ott köszönéssel "jelzi" hogy nincsenek támadó, rossz szándékai. Vagy panelban például köszönünk egymásnak, míg simán az utcán meg is őrülnék ha minden percben 50-szer kellene köszönjek a szembe jövőknek.

Vagy mint tevékenység, látják, hogy valamit csinálsz és erre nyitottabbak az emberek érthető módon.

2023. márc. 11. 13:15
 35/38 anonim ***** válasza:
27%
#33 Bagóra nem szokás rágyújtani, az a rágódohány.
2023. márc. 11. 13:20
 36/38 anonim ***** válasza:
62%
#35 Bírom, hogy ezen az oldalon mindig akad egy retardált megmondóember.
2023. márc. 11. 18:02
 37/38 anonim ***** válasza:
24%
#36 Bírom, hogy ezen az oldalon nincs jelen az intelligenciának az a fajtája, amikor örömmel vesszük, hogy minden nap tanulhatunk valami újat.
2023. márc. 11. 18:58
 38/38 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem ismeretterjesztés hanem inkább szőrszálhasogatás, amit csinálsz és kissé idegesítő.

Ha a bagó és a dohány szavak szinonímák, akkor a dohányra miért nem lehet rágyújtani?

[link]

2023. márc. 11. 19:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!