Velem van a baj, ha homofób vagyok? Vagy a világgal? Én véleményem szerint ez nem normális dolog és undorító is.
1. Fázis: Csak toleranciát, eltűrést kérünk.
2. Csak elfogadást
3. Csak egyenlő jogokat
4. Csak kisebbségi jogokat
5. Legyen minden pc es inkluzív
6. Mindenkit kicsinálunk, aki nem istenít minket, aki besszól vagy rosszul néz. Cancel culture.
A népesség 2-3%-a. Egy magánéleti ügyben kisebbség, amiből ma már közügy, politika, vezérelv, oktatasi anyag, mindennapi beszédtéma lett. Vagyis azt csináltak belőle.
"De ti hogy tudjátok ezt elfogadni?"
Mit kell rajta elfogadni? Kit érdekel alapvetően, hogy ki kivel van? Aki ezt nem tudja elfogadni az túl sokat foglalkozik mások életével szerintem. Miben változik a te életed attól, hogy látsz ilyet? Most őszintén..
Amióta a Fidesz elkezdte ezt a nemváltós meg b.ziüldöző dumát, minden Tv-n szocializálódott ember homofób lett, rögtön mindenkit zavarnak a homokosok.
32 évesen pár országot megjártam, az éjszakai életet is láttam ezekben az országokban, SOHA, tehát mégegyszer leírom, SOHA nem láttam az utcán csókolózó homokos párt. Nem hogy Magyarországon, de külföldön sem.
Úgy írtad ki ezt a kérdést, mintha minden nap ezt látnád, hogy smárolnak a homokosok előtted. Állítom életedben nem láttál/találkoztál bevallottan homokos emberrel, de gyűlölöd őket, mert a Tv2-n és az M1-en addig centrifugázzák az agyadat, míg tényleg nem kezded el utálni őket. Nem tudod hogy miért, valós indokod nincs is rá, de utálod őket.
Ha holnaptól kezdődően fél éven át a kövér emberek ellen menne a propaganda, akkor róluk születnének ezek a kérdések, és "fúj de gusztustalanok és te ezt nem bírod elviselni".
Abszolút nem befolyásolja az életed egyik szegmensét sem, de te, az etalon és az erkölcsösség mintapéldánya gyűlölöd őket, mert bizonyára nem normálisak. Te természetesen az vagy. Gondolom az a típusú ember vagy, aki fel van háborodva hogy a puszta létezésedtől nem ájul el mindenki. És persze minden nő k.rva is, aki elutasít.
Merő gyűlöletből álltok, semmi másból. Egy ki.aszott balkáni putri szintjén van a szellemi szintetek. Nem is csoda, hogy épeszű ember menekül abból a közegből, amit ti Magyarországnak hívtok.
#13 Tévedsz. A népességnek szinte 20%-át érinti (ennyi nem hetero van). Lehet, hogy nem bu.i hanem pl biszex, és így jobban bele tud olvadni a társadalomba. De ebben minden benne van, a pán-, a demi-, a bi-, az aszexuális és még rengeteg más, amiről nem is hallottunk.
Csak nagyon sokan maguk sem vallják be, vagy nem jönnek rá.
Kutatások bebizonyították, hogy az alacsony intelligenciának köze van a homofóbsághoz.
Addig, amíg nem fog le erőszakkal és bele nem rakja a s.ggedbe mi bajod?
Veled van a baj. Egyszerűen van ilyen.
Ha nekem nem ártanak akkor mi közöd hozza?
18: minden szexualis aberracio végcelja a gyermek. Próbálj csak valaki gyerekével s.ggezni, meglátod mi lesz.
Kevés lesz a napszemcsi, felhajott kabátgallér, sapka az utcán.
17: Brit tudosok kimutatták,
ja tudjuk.
Ja 20% lenne 20 ev iskolai propagandaval. De majd ti segitetek, hogy rajojjenek mi a bajuk,ugye.
16: mert a pride nem az utcán van. De lehet hogy pont csokot nem latni ezeken vilagszerte, caak minden mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!