Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem van a baj, ha homofób...

Velem van a baj, ha homofób vagyok? Vagy a világgal? Én véleményem szerint ez nem normális dolog és undorító is.

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
50%

50

Senki nem mondta hogy sztárrolni kell a melegeket.

Az a probléma, hogy még mindig nem sikerült felfognod azzal a növényszintű agyaddal, hogy TE generálod azt, hogy a filmekben mindenhol homoszexuálisok vannak. TE!

Minél jobban "majd én tudom kit utálok" idióta szöveget tolod a nagyvilágba, annál jobban a képedbe fogják nyomni. Ok-okozat. Szóval meg is érdemled, hogy a pofádba tolják, te meg vergődj csak :D

2023. febr. 26. 12:42
 52/88 anonim ***** válasza:
29%

És mi van azokkal, pl. mint én, akinek eddig semmi baja nem volt ezzel a témával, viszont most, hogy ennyire erőszakosan akarják a torkom ezt lenyomni, ez már a nemtetszés kategóriába tartozik most már.

Az meg egyenesen undorító, ami nem olyan régen pattant ki itt hazánkban, hogy egy 40-es meleg férfi tanár rámozdult a 15 éves diákjára, és ez, az ő, tehát a tanár számára, teljesen rendben van, és ezt terjesztette közösségi csatornáin.

Teljesen elfogadó voltam pár évvel ezelőttig a homoszexuálisokkal, de ez már sok, ami sok, ami most van.

2023. febr. 26. 12:52
 53/88 anonim ***** válasza:
3%
#54 Feszegetik a húrt addig amíg egyszer elpattan...
2023. febr. 26. 12:54
 54/88 anonim ***** válasza:
27%

54: unalmas ez a kamu duma, az ilyenek sosem voltak elfogadók...

ha minimálisan tájékozódnál, tudnád, hogy

1. a fickó nem tanár

2. nem csinált semmi törvénybe ütközőt

2023. febr. 26. 13:15
 55/88 anonim ***** válasza:
8%
#57 Végül is teljesen normális ha egy rossz búza kikezd egy 15 éves gyerekkel...na ezért utál titeket a társadalom nagy része.
2023. febr. 26. 13:18
 56/88 anonim ***** válasza:
32%

De persze, ha egy 30-as pasi meghúz egy 15 éves lányt, csorog a nyálad...

Indokolnád is, miért ne tenné meg, ha akarják és a törvény sem tiltja?

2023. febr. 26. 13:23
 57/88 anonim ***** válasza:
16%

Annál, amit privátban (prideon, klubbokban nyilvanosan) művelnek csak az undorítóbb, ahogy itt reagálnak.

Fogalmuk sincs mennyire vékony jégen járnak, és csak vekonyabb lesz.

2023. febr. 26. 13:26
 58/88 anonim ***** válasza:
78%
60. szóval a drága heterok nyugodtan fenyegetőzhetnek, az nem undorító, és persze legális is.
2023. febr. 26. 13:29
 59/88 anonim ***** válasza:
11%
#62 Ti fenyegetőztök állandóan ratyikák, szaladtok mindenféle emberjogi bizottsághoz, hisztiztek mindenhol, próbáljátok bemagyarázni hogy ti vagytok a normálisak, mindenki kirekesztő meg homofób. Pedig a kutya se kíváncsi, hogy túrjátok a sz@rt egymás seggében....
2023. febr. 26. 13:34
 60/88 anonim ***** válasza:
11%
#62 Addig örülj homárka amíg csak fenyegetőznek....
2023. febr. 26. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!