Velem van a baj, ha homofób vagyok? Vagy a világgal? Én véleményem szerint ez nem normális dolog és undorító is.
50
Senki nem mondta hogy sztárrolni kell a melegeket.
Az a probléma, hogy még mindig nem sikerült felfognod azzal a növényszintű agyaddal, hogy TE generálod azt, hogy a filmekben mindenhol homoszexuálisok vannak. TE!
Minél jobban "majd én tudom kit utálok" idióta szöveget tolod a nagyvilágba, annál jobban a képedbe fogják nyomni. Ok-okozat. Szóval meg is érdemled, hogy a pofádba tolják, te meg vergődj csak :D
És mi van azokkal, pl. mint én, akinek eddig semmi baja nem volt ezzel a témával, viszont most, hogy ennyire erőszakosan akarják a torkom ezt lenyomni, ez már a nemtetszés kategóriába tartozik most már.
Az meg egyenesen undorító, ami nem olyan régen pattant ki itt hazánkban, hogy egy 40-es meleg férfi tanár rámozdult a 15 éves diákjára, és ez, az ő, tehát a tanár számára, teljesen rendben van, és ezt terjesztette közösségi csatornáin.
Teljesen elfogadó voltam pár évvel ezelőttig a homoszexuálisokkal, de ez már sok, ami sok, ami most van.
54: unalmas ez a kamu duma, az ilyenek sosem voltak elfogadók...
ha minimálisan tájékozódnál, tudnád, hogy
1. a fickó nem tanár
2. nem csinált semmi törvénybe ütközőt
De persze, ha egy 30-as pasi meghúz egy 15 éves lányt, csorog a nyálad...
Indokolnád is, miért ne tenné meg, ha akarják és a törvény sem tiltja?
Annál, amit privátban (prideon, klubbokban nyilvanosan) művelnek csak az undorítóbb, ahogy itt reagálnak.
Fogalmuk sincs mennyire vékony jégen járnak, és csak vekonyabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!