Velem van a baj, ha homofób vagyok? Vagy a világgal? Én véleményem szerint ez nem normális dolog és undorító is.
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 15:40
61/88 anonim válasza:
62: nem túl okos dolog nálatok 20x több embernél kihúzni a gyufát.
62/88 anonim válasza:
Biztosan te, egy senki, jobban ismered az én érzéseimet, mint én saját magam... jellemző..
A magadfajtákat, még a saját homofajtád is utálja..
"2. nem csinált semmi törvénybe ütközőt"
Oké, innen látszik, hogy komoly mentális problémáid vannak. Mindegy, egy beteg emberrel nem lehet értelmesen beszélgetni, mert a fától az erdőt nem látja.
63/88 anonim válasza:
#66 Igen, az az oka a gyűlöletnek, hogy a sok homár próbálja ráerőltetni a ratyi propagandát a normális emberekre....
64/88 anonim válasza:
#66 Ne toljátok úton-útfélen az ember pofájába a búzaságot és akkor nem fognak utálni titeket, homárokat. Köszönd a sok woke homoknak többek között...
65/88 anonim válasza:
67 én csak a csökkentértelmű agresszív homofóboknak "köszönöm". A woke-nak ehhez semmi köze.
66/88 anonim válasza:
70: ahhoz képest csak a fehér "felsőbbrendű" heterok fenyegetőznek erőszakkal... nem fura?
67/88 anonim válasza:
Tessék, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus szavai a témával kapcsolatban:
68/88 anonim válasza:
#73 De ez teljesen normális a sok beteg állat szerint...
69/88 anonim válasza:
ez csak emőcicát minősíti,
pszichológusként még a pedofília fogalmával sincs tisztában...
70/88 anonim válasza:
Mert te, nem tudom, hogy milyen végzettséggel, biztos okosabb vagy, mint ő és mindent jobban tudsz nála. 🤷🤨🤦😂😅🤣
Jellemző...
Inkább maradj csendben, azzal mindenki jobban jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!