Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért történik mostanában...

Miért történik mostanában olyan sok öngyilkosság a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Nagyon sok eltűnt fiatalt keresnek, legtöbbjüket holtan találják és utólag derül ki, hogy önkezükkel vetettek véget életüknek.

ma 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Hát most erre mit lehet mondani? Csak nézz körül a világban, egyre több ember érzi magát magányosnak, az életét kilátástalannak...
ma 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nincs több, mint máskor.
ma 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy az első írja, nincs jövőkép, minden olyan elérhetettlen, pl.egy saját lakás az átlagembernek soha nem lesz a magyar viszonyok mellett.
ma 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Régen is sok volt, csak nem volt internet.

Olyan 20-on éve felakasztotta magát a szomszéd utcában egy tizenéves lány, mert elhagyta a pasija. Ezt nem írták meg a hírportálok, mivel még nem is voltak. Max az újság.

ma 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem régen több volt. Egy nap iskolába jártam (1000 fős), ott sok gyerek lett öngyilkos.
ma 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Ugyanígy volt régen is, csak akkor nem lehetett róla ennyit hallani. Max. arról hallottál, ami a saját településeden történt.

Pl. én 30-40 éve voltam általános iskolás. Akkor is volt, hogy öngyilkos lett gyerek rossz bizonyítvány miatt, félt a szülei reakciójától. Illetve volt is egy TV műsor, a Csellengők, ami eltűnt gyerekekkel foglalkozott. Na, ott is érdekes történetek voltak. És rengeteg eltűnt, elszökött gyerek volt.

ma 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Kilátástalanság, elérhetetlennek tűnő társadalmi elvárások.
ma 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Azt ne feledd el, hogy ez a modern civilizációs baromság mennyi elvárást gerjeszt az emberek felé, aminek 99% görcsösen meg akar felelni. Akik erre képtelenek, azok sokszor perifériára kerülnek és akár ilyesmire is vetemednek

Sokkal többen görcsölnek, mint hinnétek! (talán épp ti magatok is, csak nem valljátok be magatoknak)

A kérdésre ez a válaszom

ma 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Kilátástalanság, a családok romokban.
ma 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Magyarország az alkoholisták meg öngyilkosok országa címet is megérdemli.
ma 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!