Jobb nem is foglalkozni a problémákkal? Miért sírok mostanában?
Figyelt kérdés
Mi megoldás, ha valamin aggódom, szorongok? Sokszor egészen bedepizek, nem akarok senkivel sem beszélni. Vannak lelki problémáim, tisztában vagyok vele, de úgy vettem észre, hogy ha nem foglalkozom velük, akkor jobban is érzem magam. Úgysem tudom őket megoldani, ha elmennék egy pszichológushoz, ő sem tudná. Úgy gondolom, hogy magamnak kell megtalálnom azt a módszert, amivel ezt leküzdhetem ezt és boldog lehetek. Néha még vissza-vissza esek a lehangoltságba, de utána annál erősebb emberként térek vissza. Mostanában egyre gyakrabban sírok, de legtöbbször csak valami szép dologra gondolok, és attól érzékenyülök el, pedig régebben sosem volt ilyen. Például egy szép film vagy egy könyv után, ha megérintett. Ritkán vagyok szomorú, de amikor az vagyok, akkor nagyon. Sajnos öngyilkossági gondolataim is támadnak néha, főleg ez szomorít el. Pedig szeretek élni, összességében elégedett vagyok a helyzetemmel, másoknak sokkal nagyobb gondjaik vannak.2018. jún. 4. 17:33
1/3 A kérdező kommentje:
Szerintem csak el kell foglalnom magam olyan dolgokkal, amiket szeretek. Ha nagyon unatkozok, akkor jönnek elő ezek a rossz gondolatok.
2018. jún. 4. 17:37
2/3 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet. Túl sok a szabadidőm és ráérek agyalni, pedig ezzel csak saját magamnak ártok...
3/3 anonim válasza:
Kérlek, menj el orvoshoz.
Ugyanígy kezdtem én is, mint te. Most pedig bipoláris zavarom és szorongásom van.
Nem törvényszerű, hogy neked is kialakul ilyesmi, de jobb megelőzni, mint belekeveredni. Én most jöttem rá, hogy akkor kellett volna elkezdeni foglalkozni ezzel, mikor még nem volt ekkora baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!