Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kanos ennyire minden...

Miért kanos ennyire minden fiú, vagy ha kanosak is, miért nem tudják magukban tartani?

Figyelt kérdés

Az osztályban is meg egyéb helyekről megismert fiúkkal is, ha beszélek, egy idő után biztos a szexről kezdenek beszélni vagy intimebb dolgokat kérdezgetni. Mintha nem lenne más beszédtémájuk. Engem meg ez rohadtul zavar. Pedig engem is érdekel a szex, de számomra az nem egy felületes dolog, hogy baráti csevely közben beszéljem ki. Mellesleg olyan lelombozó, ha ezt elkezdik a semmiből.

17-18 éves korosztály.

ma 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
ebben a korban a fiúk 80%-a és a lányok 50%-a ilyen ez van. Életkori sajátosság
ma 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Kultúra hiánya. Meg ha már a többségi társaság erről beszél, akkor mindenki más próbálja ezt a viselkedést felvenni, mert aki máshogy viselkedik azt kiszúrják maguknak.

30-40 éves házas gyerekes felnőtt férfiak is ilyenek.

Hogy hány meg milyen nőkkel voltak mielőtt családot alapítottak, meg a k*rvázás, meg hogy milyen jó k*rvák vannak, otthon az asszony meg milyen szarul néz ki.

Semmi biztatót nem tudok mondani. 😂

ma 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Mert folyamamtosan termelodik az ondó és kiakar torni
ma 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Ne haragudj, de nőként nem nagyon tudod milyen a férfi kanosság. Nem azért mert a te hibád lenne, hanem mert teljesen más.

Ezt a hormonkezelésen átesett transzneműek is megmondják neked.

A transz nők a tesztoszteron blokkolásávan és ösztrogén bevitelével vesztenek a libidóból, míg a transz férfiak a tesztoszteron bevitelével olyan kanosak lesznek mint még soha.

A férfiakban egyszerűen erősebb a természetes vágy. A nők is kanosak, persze. De nem annyira.

Tiniként a szervezet és az egyén ezt még szokja is. Önreguláció nehezebb.

ma 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem teljesen egyénfüggő, fiúk max nyíltabban beszélnek róla, míg lányok csak a bizalmas baráti körben. De baráti körön belül szerintem a lányko verik a fiúkat perverzió terén
ma 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Áll a farkuk, dugni akarnak
ma 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert törik kifele belőlük az ondógejzír, BAMMMM!!!!! 🍆💦💦 Felrobban az ondóhólyagjuk, fröcsköl ki belőlük a kannedv.
ma 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jon a tavasz, párzási időszak
ma 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled. Nekem is természetesen ugyanúgy vannak és voltak vágyaim, tini koromban is. De ezek úgy gondolom tényleg privát dolgok, sosem szerettem erről beszélni. Mások meg megismertek valakit, és már 10 perc után az volt a téma, hogy mi jön be neki, milyen pózban, hányszor, hány emberrel stb. Gyűlöltem, hogy ilyenekről kell mindig beszélgetni. Sosem voltam kiváncsi senkinek a szexuális vágyaira. Tartsa magában
ma 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!