Velem van a baj, ha homofób vagyok? Vagy a világgal? Én véleményem szerint ez nem normális dolog és undorító is.
21: ja mert a brit tudósok kimutattak, hogy ez ganatikai. Ez a kerdesed alapja. Nem genetikai, mentális. Pl. ezért emelkedik a % statisztikátokban, a mentál higiénia egyre rosszabb a propagandátok miatt.
Konszidalodjatok, mert ha igy folytatjatok konnyen oda veszhet, amit elértetek. Koncentraljatok a haloszobátokra, ne a közéletre, ne az ovodakra, ne az iskolakra.
22. "propagandátok miatt"
nem írtam, hogy meleg lennék. Vagy hirdetném bárhol, hogy b.za vagyok. És nem érdekel se a propaganda, se a leszbikusság. 4 fal közt mindenki azt csinál, amit akar, amit szeretne. Az utcán, munkahelyen, nyilvános helyeken nem dug senki, mindenki teszi a dolgát. A legnagyobb homofóbok talán irigyek, mert tudatalatt ki szeretnék próbálni, de a társadalmi normák miatt nem merik.
25: A szex nem vélemény kategória, hanem magánéleti.
24: szóval nem rólad van szó, de mégis. Ki irigykedik, egy cuki kajakos fiú a harmadikról? a nézése szinte éget, tele van irigységgel, mi? Kipróbálnád, de mégse... Mi lesz most ... XD
Viccet félretéve, becsülje meg minden csoport, akinek jó státusza van jelenleg a társadalomban, az aberráltak is. Sose lesz még egy ilyen jó időszakotok. Soha többé, erre gondoljatok.
(OFF: 26. én kérdésre válaszoltam. Az, hogy esetleg admin vagy itt, annak semmi köze ahhoz, hogy valaki leírja a véleményét, vagy válaszol egy témával kapcsolatban, ha köze van a kérdéshez, és brit tudósokról sem esett szó..
De rendben, aberralt, hülye, meleg vagyok, pride hirdető IS!
Meghajlok a tudásod előtt.)
Kérdező:
Addig amíg nem csukatod le magad, mert esetleg verbálisan, vagy nonverbálisan zaklatsz, bántasz, megütsz egy meleget vagy leszbikust, vagy ugyanez fordítva egy heteroszexuálissal, addig nem gond.
Maguknak köszönhetik,nem természetes,és természetesen undorító.
Nem a népesség pár százaléka fogja megmondani egészségügyi végzettség nélkül,hogy természetes-e az,hogy levágatod a micsodád.
Ugyanis ezek már úgy működnek,hogy kutyának érzik magukat egy jelmezben,és frekvencia határozza meg hogy mik éppen.
Varázslat ahogy percenként változtatják a nemüket.
A sok undorító dolog,amit csináltak már nem elég,ezért kell valami új ami még extrémebb.
Ez sztenderd tény.
Ugyanúgy,mint ahogy pl szereket használnak az emberek.
Már nem elég,már gyenge,nem üt be,kell valami új ami extrémebb.
Az agyukat saját maguk baxták szét.
Vagy az életükben történt valami,amit nem jól kezeltek.
De most a nemlétező személyiségüket csakis a bziságra építik fel.
Nehogy már egy kakaós csiga meg egy energiaital elég legyen ahhoz,hogy te megmondjad hogy mi a természetes és mi nem.
Mert hogy egyik sem tudja még a bőr felépítését sem,vagy hogy mi a testünk legkisebb egysége,az fix.
Hiteles forrás,választékos beszéd hiánya,káromkodás,hamar kirohanás mint valami dükitörés rohamos,nem mellesleg egészségtelen életmód is megfigyelhető a legtöbbnél.
#28 általánosítasz, következtetéseket vonsz le abból, mert esetleg összefutottál a köreidben 1-2 saját neméhez vonzódó, tanulatlan példánnyal. Világsztárok, milliárdosok, értelmiségiek között is vannak ám melegek, akik nyíltan felvállalják azért, hogy az emberek próbálják ezt elfogadni.
"Maguknak köszönhetik,nem természetes,és természetesen undorító...
...Ugyanis ezek már úgy működnek,hogy kutyának érzik magukat egy jelmezben,és frekvencia határozza meg hogy mik éppen."
Igen, ők választották, és ők változtatják, hogy melyik nemhez vonzódnak. Ez abszolút választás kérdése! A biszexualitás megint egy más téma
Én nekem az is elég lenne, ha s közéletben nem látszódna senkin, hogy meleg, értsd úgy, hogy nem kézen fogva sétálnak.
És a filmek, mesék nem reprezentatálnák, hogy ez normális.
Nem lehet egy filmet megnézni anélkül, hogy ne lenne benne meleg/biszex/transz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!