Hogy jeleznétek valakinek hogy átlátjátok a
hazudozásait?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit, nyilván kell idő mire kiismered... Az elején szép és jó volt minden. Utána telt az idő és az a lényeg hogy csak akkor keres és akkor kedves amikor nincs más. Ez abból jött le hogy párszor lerázott direkt, és másnak ez 1 szóba került. Szóval konkrétan tudom hogy ez történik.
Kizárni az életemből nem akarom mert én is szeretnék magam köré embereket és valamikor jó társaság. Csak ezt utálom... És utána úgy tesz mintha nem történt volna semmi. Letagadja.
jan. 23. 22:20
1/8 Fragments of Fantasy válasza:
Számomra valahogy nem összeegyeztethető a két dolog.
Aki hazudik nekem, az nem tisztel semennyire se. Innentől kezdve mehet a ....ba.
Legyen már egy kis méltóságod.
jan. 23. 22:46
2/8 anonim válasza:
Miért az a kérdés, hogy hogyan jeleznénk? Ha a tudtára jut, letagadja. Teljesen mindegy, hogyan jelezzük. A vége ugyanaz.
Neki ilyenek az értékei. Rangsorolja az ismerőseit. Valamennyire mindenki ilyen, legfeljebb nem ennyire sarkított.
Ha más az értékrended, keress olyan ismerősöket, akié a tiéddel egyezik.
jan. 23. 22:51
3/8 anonim válasza:
Nem kell bizonygazni az ilyennek ugyis csak azt mondja h ne veszekedjel. Aztan leolt a sarga foldig. Igazat kell neki adni aztan szepen kirugni orokre. Ne is tartsd a kap solatot mert nem erti meg ,h nem akarsz tole semmit .
jan. 24. 00:29
4/8 anonim válasza:
Én egyszerűen ignorálni szoktam, vagy mellékesen ha szituáció adódik (nem muszáj neki benne lennie) akkor jelzem hogy ő egy szarember. Észre szokták venni magukat.
jan. 24. 01:01
5/8 anonim válasza:
Hagyd ott
jan. 24. 03:03
6/8 anonim válasza:
Amikor keres téged, akkor ignoráld, vagy koppintsd le te is úgy ahogy ő tette, és hátha észreveszi magát, viszont az ilyen nem barát
jan. 24. 03:03
7/8 anonim válasza:
Ne barátkozz kérlek ilyennel, az ilyen nem barát, max ismerős. Vannak sokkal jobb, értékesebb emberek, akik jobban megbecsülnek majd téged
jan. 24. 03:04
8/8 anonim válasza:
Ne pazarold az időd és energiád egy ilyen emberre, a barátságára pedig még annyira se, mert ő nem tekint rád barátként, max egy ismerősként. Inkább mások felé nyiss, akik erre kaphatóak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!