Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen balhék,szóváltások...

Milyen balhék,szóváltások történtek veled,amit láttál a városban?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fehérváron néha előfordul, hogy valaki fekszik a földön, valaki meg rugdossa és ordibál vele. De az is gyakori, hogy a kisebbségiek a pályaudvaron üvöltöznek egymással. Már megszoktam...
2022. dec. 25. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
kisebbségiek rendszeresen balhéznak a vasútállomáson és környékén, én is megszoktam, szegények elég alacsony szellemi szinten működnek...
2022. dec. 25. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Király utca cig0k verik,ütik egymást utcán szombat éjjel,én nyugodtan sétálok el mellettük barátnőmmel.
2022. dec. 25. 17:18
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Manapság már nem jellemző, de 50 éve a szülővárosomban volt egy hosszú, a hegyre felkúszó utca. Középtájon volt egy kocsma. Ami fölötte húzódott, Fölső-, ami alul, a város felé vezetett, alsóutcának nevezték. Na ott sötétedés után istenkísértés volt egy fölsőutcabelinek egyenesen, az alsóutcán át hazamenni. Az meg, hogy valamelyik legény a másik utcából válasszon pért magának, egyenlő volt a halállal. Érdekes volt egyébként, hogy a kocsma amolyan szent hely volt, ott nm történt incidens, együtt (de nem vegyülve) tudtak szórakozni.
2022. dec. 26. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!