Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Inkább élnél magyarországon...

Inkább élnél magyarországon saját lakásban/házban vagy olyan országban ami az “álom” országod de örökre albérletben?

Figyelt kérdés

Az álom országot úgy kell érteni az a hely ahol pl nyaraltál és nagyon tetszett, ha tehetnéd szívesen oda költöznél, de ott egész életedben csak az albérletre telne sajátra nem.

Viszont Itthon Magyarországon lenne saját lakásod/ házad, de tegyük fel éreznéd, hogy lenne olyan ország ahol szívesebben élnél hiába van itthon sajátod.

2022. nov. 15. 23:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De macera van vele. Ha elromlik nálam valami, felhívom a tulajt, megcsinálja. Ha elromlik a kiadott lakásomban valami... Én vagyok a tulaj.

Nincs saját lakásom, nem is volt, nem is tervezek egyelőre, de a baráti körben látom, mekkora huzavona egy lakást venni, hitelfelvétel, meg minden (nem vagyok gazdag), meg eladni is. Hátam közepére se kell. Elmegyek, megnézem, írunk egy szerződést, költözök, kész. Így is ráment a legutóbbi költözésemre egy hetem (azonnal költözhető lakást megnéztem kedden, szerdáig gondolkoztam, aztán lefoglalóztam, pénteken szerződést írtunk meg kulcsátadás, egész hétvégén pakoltam meg furikáztam), gondolj bele, ha még az érdeklődőknek is mutogatni kellene, meg végigmenni az egész bürokratikus szarságon.

Mondjuk, aki családban gondolkozik, annak biztos más a véleménye. Számomra az a fontos, hogy élhessem az életem, és a lakás, az csak egy nagy értékű tárgy, amivel egy alapvető szükségletem kielégítem közben.

2022. nov. 18. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!