Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire kell ahhoz bunkónak...

Mennyire kell ahhoz bunkónak lenni, hogy valaki önkényesen megváltoztassa a nevem?

Figyelt kérdés
Rendelek valamit, számlát állítanak ki és nem arra a névre, amin megrendeltem. Az egy dolog, hogy nincs tisztában vele, hogy a keresztnév rövid formaként egy hivatalos név, de hogy is veszi a bátorságot, hogy önkényesen átnevezzen? Ha ennyire tudatlan, akkor miért nem nyitja ki a száját számla íráskor és kérdezi meg? Alapvető tiszteletlenségnek tartom.

2022. aug. 25. 13:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ok. Amúgy elhiszem, hogy ritka név, meg férfinévként lehet nem elterjedt, de a #8 válaszoló mielőtt agyérgörcsöt kapna, leírom mégegyszer, hogy utólag láttam. Mit nem értesz meg ezen?
2022. aug. 25. 13:35
 12/31 anonim ***** válasza:
43%

De én meg írtam, hogy az ilyen embereket a személyi igazolvány se győzi meg. Ő magában eldönti hogy téged hogy hívnak, és NEM ÉRDEKLI hogy az valós-e. Épp erről szól a kérdés.

2022. aug. 25. 13:41
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
De most mi a rákért idejössz idegenekkel veszekedni meg pattogni, ahelyett, hogy írnál nekik? Még mindig nem értjük. Tisztára mint a Pattogi a Szomszédokból, olyan vagy kb. :D
2022. aug. 25. 13:41
 14/31 A kérdező kommentje:
Melyik ujjadból szoptad ki, hogy még nem jeleztem?
2022. aug. 25. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
84%

1.: az ilyet nem érdekli ha jelzed

2.: miért kell egyáltalán jelezni, hogy "légyszi ne szopj ki a kisujjadból számomra egy kitalált nevet"? :D

2022. aug. 25. 13:47
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

#15 Igen, csak mert neked voltak ilyen alkalmaid már igaz mindenkire aki a szabályok betartása érdekében és mert azt hiszi, hogy az csak a beceneve, az ahhoz a becenévhez tartozó teljes nevet írja a számlára. Remek általánosítás.

Mondod ezt ráadásul úgy, hogy teljesen jelentéktelen, hogy te adtál hivatalos okmányt és úgy is elírták, a kérdező NEM ADOTT, de ígyis pattog. Ennyi.

2022. aug. 25. 13:55
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

De miért hiszi, hogy az illető retardált és nem tudja a saját nevét?

2022. aug. 25. 13:59
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem veszed észre, hogy egyedül te pattogsz itt, te szerencsétlen?
2022. aug. 25. 14:00
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
#17 Leírtam már párszor, nem csak én, más is, ha te nem bírod felfogni az már a te bajod, olvasd vissza.
2022. aug. 25. 14:00
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
#18 Más is ugyanazt írta te nyomorék :) A semmin ugrálsz konkrétan
2022. aug. 25. 14:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!