Egy ismerősöm át irta az egyik étterem minden adatát, koztuk A telefonszámot is amit az enyemre valtoztatott meg?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? Ot megkertem hogy vegye le de nem teszi mert szerinte vicces. Most naponta tobbszor hivnak emiatt.febr. 1. 00:18
1/9 anonim válasza:
Úgy mégis hogy került egy idegen honlap szerkesztőrendszerébe?
2/9 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, google térképen ha ra keresek, akkor az en szamom van meg adva, meg random butasagok amit o írt oda. "Tulajdonoskent" tud irni az oldalra meg valaszolni is a kommentekree
febr. 1. 00:51
3/9 anonim válasza:
Hogy került oda, és az étterem tulajdonosainak nem tűnt fel?
4/9 A kérdező kommentje:
Ezekszerint nem. Kb 3 napja van így, lehet mar tobb is
febr. 1. 01:13
5/9 anonim válasza:
Miért nem szólsz az étteremnek? Nekik is érdekük, hogy ne trollkodják szét az adataikat.
6/9 anonim válasza:
Te meg adj fel vmi hirdetest a számával
7/9 anonim válasza:
A 6-os ötlete nem is rossz, ajánlom pl, hogy “dugulás elhárítást vállalok éjjel-nappal” :D
8/9 anonim válasza:
Azonnal jelezd az étterem felé, mert az ő érdekükben is áll, hogy ne játszanak a jóhírükkel, mert ez rossz fényt vethet rájuk.
Lehet, jó megleckéztetés lenne, ha valamilyen módon visszakapná az ismerősöd ezt a dolgot.
9/9 anonim válasza:
Tegyél fel hirdetést a számával: ,,Ingyen elvihető xy autó alkatrésznek. Éjjel-nappal hívható vagyok"
Velem egyszer úgy csesztek ki, hogy építőipari segédmunkásokat kerestek, és ahhoz tették be a telefonszámomat. Gondolhatod kik kereshettek, Lakatos Baltazár Rézműves Rómelllyóval együtt...Na, az ismerősöd is így járna.
Az étteremnek meg szólj erről!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!