Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma délután gurultam egyet a...

Ma délután gurultam egyet a városom ominózus örömnegyedén keresztül, tényleg ilyen egyerű az egész?

Figyelt kérdés

A városban nőttem fel, tehát ismerős a hely, és hallomásból tudom hogy melyek azok a részek ahol biztos hogy találni valakit, csak idő kérdése.

Ma volt időm és egy számomra is meglepő roma csaj, intett a fejével hogy a közeli parkolóban álljak meg.

Durva :D Gurultam a túlsó oldalt, ő meg az utca túloldaláról már jelzett :)

tegnap 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi bonyolult. Ezek a lányok konkrétan azért vannak ott, hogy pénzért cserébe... hm... kielégítsék az igényeid.
tegnap 22:47
 2/4 Buzas Jozsef [BJ] válasza:
Marina part :=D
tegnap 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűnek tűnik, de nem az. Azok a lányok is valaki gyerekei,, nagy veszélynek teszik ki magukat es aki megáll az is sokat reszkíroz, pl nemi betegséget
tegnap 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Romák között nőttem fel 13 éves koromig, a drog az nagyúr, aki rákap fiatal nőként az ezt csinálja, bennem van egy visszatartó erő, félek a betegségektől, és nem is olyan a neveltetésem hogy én most félreállok, és csináljad 4 ezerért....

Sajnálom őket egyébként.

tegnap 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!