Miért nem lehet erre végre valami megoldást találni, hogy ne legyen fél évig délután 4től sötét?
Nem tudom de engem is kikészít, borzalmas. Hétfő óta depresszív hangulatom van. (Minden évben ez van)
Nagyon remélem hogy megérem hogy egész évben nyári legyen, sőt, lehetne még később is naplemente.
Mit szeretnél csinálni? Fél 7 körül kel a nap és 5-kor lemegy. Az, hogy az órákat változtatgatjuk, az nem fogja befolyasolni, hogy egyszer lemegy a nap. 1-es, azt inkább ne akard megélni...
Ilyen az őszi, téli időszak, költözzetek el akkor, mert más megoldás nincs erre.
Bárcsak ez lenne a legnagyobb bajunk az életben... 😂
Amúgy meg vannak akik kifejezetten örülnek az óraállítgatásnak, pld. én magam is! Az őszit azért szeretem mert ilyenkor hirtelen 1 órát nyerünk és így már nem kell munkanapokon kinti sötétségre ébredni, tavasszal meg a későbbi naplementének. Szóval én arra szavaznék hogy maradjon minden így ahogy most van.
5, én élném az egész évben nyarat. Igen, tervben van már a költözés, és bármennyire is utálom a kormányunk, nem az verte be az utolsó szeget a magyar koporsómba, hogy mekkora rohadékok, hanem a tetves éghajlat, nem esik jól évi 10 hónapon át fázni, és már augusztus végén, az első lehűlésnél felváltja az általános depressziómat a szezonális.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, ha népszavazás lenne, ez a balfasz nép megszavazná, hogy legyen a téli az állandó, mert "az az eredeti". Úgy, hogy szerintem a fele azt se értené, miről szavaz. Én Kelet-Magyarországon nőttem fel, közel a román határhoz, érdekes módon nekik megfelel a +2-es időzóna, mi a régiónak azon részén, ahol pont a határon vagyunk, vergődünk, hogy "de hát a téli az eredeti". Ja, és érdekes mód a spanyolok is túlélik valahogy, hogy este 10-kor megy le a nap. Egyébként minden a koránkelőkhöz igazodik, iskola, munkahelyek többsége, nyitvatartás, minden. Ebben az egy dologban igazán engedhetnének.
Nagyon igazad van abban hogy a korán kelőkhöz igazodik az egész világ.
Mondjuk azt megnézném, ha a téli idő lenne egész évben, nyáron vajon 3-kor kelnének, hisz már világos van? 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!