Mennyire kell ahhoz bunkónak lenni, hogy valaki önkényesen megváltoztassa a nevem?
Ha ennyire zavar miért nem szólsz neki? Mennyire kell ehhez retardáltnak lenni, hogy inkább szidod egy publikus felületen természetesen név nélkül.
Lehet az ember csak szabályosan akarta csinálni, hogy később ne legyen gond, tévedett, ennyi.
Köszönjük, hogy megosztottad az érzéseidet.
Fontos, hogy az ember kiventillálja magából a felgyülemlett feszkót, bár hasznosabb, ha ezt egy társának, barátjának, párjának teszi, nem pedig idegeneknek az interneten.
Hú, én is ebben élek napi szinten, az én nevemet is átjavítgatják, még akkor is ha adok személyit.
Legalább gyorsan le tudjuk szűrni hogy ki visszamaradott vagy bunkó.
Szerinted az ilyet érdekli, ha szól neki az ember? :D
#1es vagyok, az enyémet is átírják, mert azt hiszik úgy kell leírni, de pont leszarom, mert őszintén, kit érdekel. Nem jövök fel gyakorira nyavajogni ahelyett, hogy szólnék, hogyha zavarna...
Ha meg fontos a számla akkor szólsz, hogy figyelj ezt így nem jó ezért meg ezért és javítsd már ki kérlek.
#3 Igen, érdekelné, mert valószínűleg nem azért javította ki, hogy kibasszon ezzel a retardálttal, hanem, hogy minden szabályos legyen és később ne legyen gond. Tévedett és kész, emberi dolog.
Tehát ha téged nem zavar, akkor mást se szabad hogy zavarjon?
Ugye tisztában vagy azzal, hogy az emberek különbözők?
"Igen, érdekelné, mert valószínűleg nem azért javította ki, hogy kibasszon ezzel a retardálttal, hanem, hogy minden szabályos legyen és később ne legyen gond"
Ez marhaság, ha az érdekelné hogy szabályos-e akkor nem akarnának még HIVATALOS OKMÁNYT is átjavítani "mindent is jobbantudás" alapon. :)
#7 A kérdezőnek szólt, szó nem volt hivatalos okmányról :) De azért köss bele feleslegesen, ügyi vagy.
Nem azért nem kéne zavarnia, mert engem nem zavar, hanem mert f@szság ezen ugrálni gyakorin ahelyett, hogy az adott emberrel beszélné meg.
1. Reklamálsz a cégnél.
2. Ha fontos valamiért a számlán megjelenő név (cég, egyéni vállalkozás esetén pl.), akkor kérj javítást.
3. Írsz értékelést róluk Google-ben, és ha van (és nem tiltották le ezt a lehetőséget), akkor Facebook oldalukon. (De írd le azt is, ha a kérésednek eleget téve javították a hibát, meg azt is, ha szartak bele, így korrekt a te részedről is.)
Saját sztori a családból. Apámnak az egyik közműszolgáltató írta el rendszeresen a vezetéknevét a számlán. Többszöri kérésre sem lett javítva. Egyszer mondtam apámnak, hogy ne fizesse ki a számlát, és ha problémáznak miatta, akkor mondja meg, hogy a számla nem az ő nevére szól, hátha erre észbe kapnak. Nem tudom, hogy azóta történt-e változás, csak a szüleim is belefutottak, ráadásul többszöri kérésükre sem javították a hibásan szereplő nevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!