Miért érzem azt hogy szeretnék elmenekülni?
Figyelt kérdés
Van kapcsolatom igaz nem élünk együtt. Olyan mintha menekülni szeretnék az életem elől. Munkámban is sikertelen vagyok, magánélet területén sem tartok ott ahol kellene.tegnap 22:20
1/5 anonim válasza:
Meneküljünk együtt, ugyanilyen egzisztenciális krízisben vagyok éppen, mióta betöltöttem nemrég a 30-at. 😅 Úgy érzem egy ideje talán jobb lett volna meg sem születni.
2/5 Fragments of Fantasy válasza:
Ha ezt érzed akkor nagyon nem jó helyen dolgozol és nagyon nem jó kapcsolatban vagy.
4/5 anonim válasza:
Tudom, mennyire nehéz most új munkát találni, mégis érdemes lenne elgondolkodni a váltáson, és olyan helyen dolgozni, ahol sikerélmények érnek.
"magánélet területén sem tartok ott ahol kellene." Ez sablonos és klisé lesz, mégis azt mondanám, ne azt nézd, hol *kellene* tartanod és ne másokhoz, vagy az elvárásokhoz hasonlítgasd magad. Azt mérlegeld, hogy az előbbieket félretéve boldog vagy-e?
5/5 AzImi válasza:
Vegyél ki egy hosszabb szabadságot és gondold át, hogy mit akarsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!