Nektek is úgy tűnik hogy ez az ország belülről rohad és jobb elmenekülni innen?
Figyelt kérdés
Nagyon sok itt a buta, irigy, beképzelt ember. Le se írhatom ide hogy 1-2 ember mennyire undorító. Egyre rosszabb a helyzet mert most már államilag támogatott népbutítás is van.2018. szept. 4. 15:41
1/14 anonim válasza:
Van? Én úgy vettem észre, mindig is volt. Most kicsit erősebb, olyan ez mint haldoklónak a tapasz.
2/14 anonim válasza:
Pontosan, elmenekül minden okos ember
A buták meg maradnak...
3/14 anonim válasza:
Sajnos jól látod. Persze minden országban vannak problémák, és sehol sem tökéletesek az emberek. De nagyon gáz, hogy Magyarországon nem az lesz sikeres, aki tehetséges és szorgalmas, hanem aki pofátlanul törtet, semmibe vesz másokat, hazudik, vagy épp nyalizik, ha kell.
4/14 anonim válasza:
Ez nem ország kérdése. De nyugodtan menekülj, majd megtapasztalod hogy mindenütt vannak ilyen emberek...:)
5/14 October15 válasza:
Csak az a kérdés, hogy BA vagy MA után pattanok. :D
6/14 anonim válasza:
Az országot a bennük élő emberek alkotják, határozzák meg. Ha szerinted az ország rohad, nézz magadba, hogy te vajon helyesen állsz-e a dolgokhoz.
Amúgy meg ez nem magyar sajátosság, menj nyugodtan külföldre, dolgozz itt-ott pár évet, rájössz te is.
7/14 anonim válasza:
Számomra is úgy tűnik, jövőre költözök külföldre, majd akkor megtudom, hogy helyesen ítéltem-e meg az országot, vagy máshol is ugyanez a helyzet.
19/F
8/14 A kérdező kommentje:
országot a bennük élő emberek"
ez itt a lényeg
2018. szept. 4. 16:41
9/14 anonim válasza:
én még ettől sokkal rosszabb helyen is megélnék, óriási bajok vannak de hát nem lehet az egész világ gazdag
10/14 anonim válasza:
Egyet értek, de ezen nemcsak a politika, hanem maga a társadalom is tehet.
igen, én is elhúznék már innen, de hova, ha nem mindenkinek adatott meg a mobilitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!