Mit tehetek a zaklatás ellen, anélkül hogy elmenekülnék?
A kollégáid mindannyian egy forgatókönyv alapján zaklattak, majd a cég felbérelte a szomszédaidat, sőt, költözés után az új szomszédaidat is, hogy téged bántsanak. Ugye, ezt akartad ebben a szófosásban kifejteni?
Ha így van, erre az állapotra vannak nagyon jó gyógyszerek, nem kell félni tőlük. Be kell őket szedni az előírás szerint és ha meg nem is gyógyulsz, de karban lehet velük tartani ezt az állapotot. A mai, modern gyógyszerek mellett már nem lesz belőled távolba révedő, nyáladzó idióta, emberi életet tudsz élni.
Furcsa a beszamolod nekem. Kirugni valakit siman lehet mondvacsinalt okkal. Annyi is elég, hogy nem vagy jo munkaero.
Hogy hallgatod a szomszédokat egész nap, mikor ok masik hazban élnek ? Apartman és athallik és egész nap rolad beszélnek ?
Létezik ilyen , amirol irtal, ha te valami piszkos dolgot tudsz a vallalatrol és ez az oka annak, hogy ki akarnak rugni .
Pszichózis.
Nagyon ismerős, húsz éve estem át rajta. Utólag visszagondolva nem hittem volna, hogy engem érint.
A betegség nem válogat, minden társadalmi rétegben támad.
Nálam még súlyos hallucinációval és depresszióval is járt és öngyilkossági gondolataim voltak.
Komolyan kell venni az ilyet és kezeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!