Miért nem válaszolnak egyre gyakrabban az üzenetekre?
Az utóbbi időben ez egyre gyakoribb, hogy a Messenger szerint látta, de vagy soha nem válaszol valaki vagy csak nagy késéssel. És nem velem van bajuk, semmi összetűzés nem történt ezekkel az emberekkel.
Ez szerintem nagy bunkóság: engem arra tanítottak, hogy ha kérdeznek akkor válaszolok. Ezek az emberek valós életben is csak néznek meredten, ha szólnak hozzájuk?
Mit szóltok ezekhez?
“168 órán keresztül nem fogok válaszolni senkinek, szerintem jogom van pihenni szros egy hetet nyaggatás meg örihari nélkül“
Hááááát….
Ha kézbesítés után (tehát TUDOD, hogy írt neked) nem méltat téged egy szaros mondatra a másik több napon keresztül, akkor annak annyi volt, nem ér semmit a másiknak az egész kapcsolat.
Tudod én nem is bánom, ha megszabadulok azoktól a pióca ismerőseimtől akik nem hajlandóak "engedélyezni" számomra egy nyugodt nyaralást pihenéssel, romantikázással és minőségi időtöltéssel. :)
Döbbenet, hogy mennyire kiforgatják a szavakat…
Szerintem engedjük el ezt az egész beszélgetést.
Sziasztok
Szerintem mindenki el tudta olvasni. Attól még lehet ennél fontosabb dolga épp.
36 úgy éreztem, ezen vesztetek össze de akkor félreértettem.
37, meg még korábban írtátok, valószínűleg lehet abban valami, hogy ezeknek az embereknek nem vagyok (már) fontos, mert van, aki tud válaszolni.
Szerintem senki nem veszett össze senkivel, vitáztunk mert eltér a véleményünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!