Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem válaszolnak egyre...

Miért nem válaszolnak egyre gyakrabban az üzenetekre?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben ez egyre gyakoribb, hogy a Messenger szerint látta, de vagy soha nem válaszol valaki vagy csak nagy késéssel. És nem velem van bajuk, semmi összetűzés nem történt ezekkel az emberekkel.

Ez szerintem nagy bunkóság: engem arra tanítottak, hogy ha kérdeznek akkor válaszolok. Ezek az emberek valós életben is csak néznek meredten, ha szólnak hozzájuk?

Mit szóltok ezekhez?

2022. aug. 25. 11:25
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Tisztáznám még azt is, hogy természetesen nem olyanokra várok választ vagy reakciót, amik ilyen egyértelműen kijelentések, amikre nem kell semmit válaszolni. Pl: aha, láttam én is, meg hasonlók. Azért az beteg lenne...

Olyanokra gondolok, sajnálom, hogy nem pontosítottam a kérdésben, hogy pl. "összefussunk a hétvégén", "mikor találkozzunk pontosan az X/Y téren" - azért ezek elég egyértelműen választ kivánó kérdések.

2022. aug. 25. 16:36
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy más, azt én sem szeretem, mikor pl másnap talàlkoznánk, én érdeklődöm, hogy pontosan akkor mikor hol lenne jó, látta, de cseszik válaszolni. Miközben nyilván azért kérdezem, mert épp próbálom össze rakni a másnapi napomat. Olyankor én plusz írok, hogy azért lenne jó minél hamarabb tudnom, mert más dolgom is van, és akkor azzal úgy készülök. Erre venni szokták a lapot.
2022. aug. 25. 16:56
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Velem is pontosan ez szokott lenni. Fb-n meg nagyban aktívan lájkolgat meg mások igénytelen bejegyzéseit osztogatja tovább.
2022. aug. 25. 17:31
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

fb...

semmit nem számít

2022. aug. 29. 22:51
 25/39 NTBS ***** válasza:
Ez egyénfüggő.
2022. aug. 30. 06:57
 26/39 anonim ***** válasza:
17%

1. Nem azonnal várjuk az üzenetet.

2. Ha nem ér rá, írja le egy mondatban, hogy most nem, majd később.

3. Aki ennyit nem hajlandó megtenni a másikért az annyit is ér.

4. Szóval minél később írok vissza azt jelenti, hogy van életem? Minél előbb, akkor meg nincs? Minden nap tanul valami újat az ember…

5. Ha valaki 100 órán belül nem ír vissza, jelezd neki, ha ezek után sem vette észre magát, akkor vérmérséklettől függ hogy rendezed le. Mérlegelném milyen volt velem. Ha szinte soha nem kezdeményezett beszélgetést, csak ha kellett neki valami, akkor kuka.

6. Akinek lajkolgatasra meg posztolgatasra meg megosztásra van ideje, rád meg egy mondatra nincsen, azzal AZONNAL meg kell szüntetni a kapcsolatot! Ez az a szint, amikor már szarba nem néz.

7. SOHA ne bánkódj ilyenfajta “emberek” miatt. Ezek az “emberek” annyit is érnek. Ha valamikor közeli volt a kapcsolat, akkor nagyon meg fogják bánni, mardosni fogja őket a bűntudat, ez tapasztalat.

2022. aug. 30. 09:30
 27/39 anonim ***** válasza:
Itt van pl ennek a kérdésnek a kérdezője aki csúnya dolgot írt privában. Neki ezért nem fogok válaszolni https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
2022. aug. 30. 11:18
 28/39 anonim ***** válasza:
76%

"Ha nem ér rá, írja le egy mondatban, hogy most nem, majd később"

Nem értem mi olyan érthetetlen azon, hogy valakinek NINCS IDEJE/ALKALMA visszaírni. Egy mondatot se. Én pl megbeszélés közepén NEM fogok visszaírogatni a haveroknak, mert NINCS rá alkalmam, nem, egy mondatra se.

Ha valaki szerint "annyit is érek" amiért nem kockáztatom például az állásom egy kis chatelgetés miatt, akkor jobb is ha megszakítjuk a kapcsolatot.

2022. aug. 30. 11:25
 29/39 anonim ***** válasza:
17%

#28, elolvastad amit írtam?

100 óra alatt egy mondatot se?

Egy megbeszélés 100 órán keresztül tart? Szerintem a Tesla gyárban nem 100 órán keresztül tart a megbeszélés, de egy elég komoly cégben lehetsz.

2022. aug. 30. 11:50
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

Igen, elolvastam. Vannak több napos rendezvényeink (reggeltől estig), elég sok szektorban vannak több napos képzések, konferenciák, workshopok, hasonlók. Nem tudom miért olyan hihetetlen.

Amúgy külön pontban jöttél csak a 100 órával. :)

De az nem egészen egy munkahét, szerintem semmi különös nincs abban ha valakinek van egy extra hajtós hete. Vagy én pl hamarosan megyek nyaralni egy hetet és nem tervezem a telefonomat nyomkodni közben, szóval több mint 168 órán keresztül nem fogok válaszolni senkinek, szerintem jogom van pihenni szros egy hetet nyaggatás meg örihari nélkül. :D

2022. aug. 30. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!