Mi az oka annak, hogy itt egy csomó kérdésnél nem a kérdésre válaszolnak?
Számomra egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem tudnak itt sokszor egy kérdésre válaszolni. Sokan elkezdik mondani a saját életüket, vagy tanácsot adnak, akkor is, ha egyáltalán nem tanácsot kért a kérdező. Mi áll emögött, szövegértési gond, vagy képtelen kilépni a saját fejéből az illető?
Külföldi oldalon is ilyenek az emberek? Nem jó az angolom, így nem ismerem a külföldi oldalakat, de komolyan érdekelne, hogy ez "hungarikum", vagy máshol is folyamatosan belekötnek a másikba, okítják, tanácsolják, esetleg magukról beszélnek?
Tömören:
- Alacsony életkor (sok a gyerek).
- Alacsony IQ.
- Labilis érzelmi állapot.
Lehet mások is így vannak, de én akkor mesélem a saját életemet, ha példaként szeretném elmesélni a történteket.
Van, amikor elmesélek egy dolgot és így jobban megérti a kérdező, hogy én a történtek megélésekor hogy láttam a dolgot, miért cselekedtem úgy, stb.
Arról se feledkezzünk meg, hogy a honlapon sok ember zárkózott a valóságban és magányos, itt mond ki mindent, amit élőben nem tud. Velem is ez a helyzet, szóval ez a másik indok, hogy regényeket írok.
A külföldi fórumokon is megtalálható ez, úgy, ahogy a nyelvtannácik is ott vannak meg azok akik kérés nélkül osztják a tanácsokat.
1. Sok ember nem tudja magát a kérdést értelmezni, alacsony az IQ szintje.
2. Azok akik értik a kérdést, azok meg szét trollkodják az egészet.
3. Rengeteg a gyerek! pl... 13-18 hülye gyerekek, semmit nem tudnak az életről, a munkáról, vagy bármilyen fontosabb dologról, és ide jönnek szórakozni. ( pl.... Én ennyi idősen, nem is érdekelt az internet világa)
4. A gyakorikérdések.hu weboldal, üzemeltetőinek azt tanácsolom, hogy komolyabb szabályokat vezessenek be, mert így, ezt az oldalt, át lehetne nevezni a.... gyakorihülyékre.hu.. a közeljövőben.
5. Olyan témakőrhöz írnak az emberek, amire semmilyen rá látásuk nincsen.
"nem kizárt, hogy az oldal szerkesztői dobnak be 1-1 ilyen kérdést, tudva, hogy felpörgeti az oldalt."
Egyes válaszolókkal is ez lehet a helyzet! "Bértrollok", más oldalakon is vannak ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!