Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyesek miért nem a feltett...

Egyesek miért nem a feltett kérdésre válaszolnak?

Figyelt kérdés
A való életben és itt a Gyakorikérdéseken is van, hogy nem a feltett kérdésre válaszolnak.
2022. máj. 5. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Szilvásbuktát, mert azt szeretem.

Viccet félretéve, egyesek nem tudják normálisan a kérdést sem feltenni, azokra nem lehet értelmes választ adni.

2022. máj. 5. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Mert vannak emberek akik nem kérdéseket megválaszolni jönnek ide, hanem magukról beszélni.
2022. máj. 5. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Előfordul az emberrel, hogy nem direkt a kérdésre válaszol, hanem a kérdés kapcsán eszébe jutó gondolatokat írja le. Ettől az még lehet hasznos.
2022. máj. 5. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert elvesznek a részletekben.
2022. máj. 5. 21:01
 5/7 Cubina ***** válasza:
100%

Hármas hozzászólónak igaza van, velem is sokszor van ez. Az ember akaratlanul is más "vizekre evez", miközben próbál a kérdésre válaszolni, és a végén alig van szó a kérdésben írtakról. :D

Sokszor van az, hogy elkezdek válaszolni, már jó sokat írtam, aztán bezárom az oldalt arra gondolván, hogy erre úgyse kíváncsi senki. :)

2022. máj. 9. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Private Sabina France transexuell
2022. máj. 11. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Vannak, akik inkább a saját panaszukat írják le a kérdés alatt, mert úgy érzik hasonló/ egy cipőben járnak a kérdezővel. Ugyanakkor az is gyakori jelenség, amit előttem is írtak, hogy a kérdés elindít bennük egy gondolatmenetet, ami bár nem konkrét válasz, azért kicsit mégis egybevág a témával.
2022. máj. 15. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!