Aki nincs oltva, és megkérdezik tőle, miért nincs, mért nem akarja, a java része mit válaszolna?
Elsősorban magánügy már az is, hogy oltattam vagy nem. Ezt megkérdezni meg legalább annyira alja dolog, mint amikor az állatok egymás seggét szagolgatják.
Amúgy meg az indok valós, az összes felmenőmnek komoly szívproblémái voltak. Nem szeretnék szívizomgyulladást és a kockázatát sem, még ha mások szerint ez nem is veszélyes.
"Ezt megkérdezni meg legalább annyira alja dolog, mint amikor az állatok egymás seggét szagolgatják."
Akinek ennyire nincs semmi biológiai ismerete, az jobban tenné, ha csöndben lenne! Az állatoknál ugyanis ez a kézfogásnak megfelelö cselekedet!
Én nem vagyok beoltva. Tudnék rengeteg dolgot mondani, hogy miért nem.
De beszéljen helyettem a Monopoly dokumentumfilm. Minden az orrunk előtt van, te magad is ellenőrizheted. "Ez nem titok, annyira nyílt, amennyire csak lehet. "
“ Okostojásnak lenni sokkal jobb, mint ostobának!”
Ezt csak akkor tudhatod biztosan, ha mindkettő vagy egyben. Szóval elismerésem az önkritikádért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!