Ha megkérdezik tőletek, hogy mizu vagy mi a helyzet, ti mit szoktatok válaszolni? Vagy mit kellene erre mondani?
Mond azt hogy köszi jól, te? Vagy a legszemélyesebb az lenne, hogy elmondod mi van veled. Pl. hogy mit csináltál az előtt, hogy vele találkoztál, vagy mit tervezel csinálni, vagy hova készülsz menni. Valami aktuális program.
Pl. ma megyek fodrászhoz.
Egy ilyen semmilyen kérdésre, csak semmilyen választ lehet adni.
Én erre azt szoktam válaszolni, hogy semmi különös/minden rendben.
"Nem sok minden, nem rég jöttem fel a kutyákkal a sétából,találkoztam egy bolond nővel aki felidegesített.Most épp vacsorázok és nézem az Éjjel Nappal Budapestet. Veled mi újság? Hogy telt a napod?"
Én kb így írom le,mit csináltam nem rég és épp mit csinálok.
Utána ebből meg beszélgetés alakul ki. Pl ő kérdezi "mit mondott a nő,hogy felidegesített? Naa akkor jó étvágyat,mit eszel?jajj pont én is azt nézem. Én nem rég értem haza a melóból most főzök.De ma jó napom volt csak fárasztó ez és ez történt stb stb"
Kommunikációóóó :D
Az is sablonos,hogy csak annyit ír vki "semmi" "megvagyok"
Ha akarsz az illetővel beszélni akkor írjál magadról persze ne egy regényt csak pár sort.Aztán kérdezz vissza.
A helyzet? Az szar és változatlan!
A "mizu"-ról meg mindíg a tejföl jut eszembe. A válaszom egy kérdés: Tejföl?
És már is van egy téma, amiről értelmesen lehet ezután csevegni.
- Mizu?
- Épp rád maszturbáltam az előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!