Ciki tömegközlekedéssel menni (távolabbi) randira?
Figyelt kérdés
Igen, valóban a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörbe szántam a kérdést.
Sokszor tapasztaltam már, hogy a felnőttek körében igenis ciki (még ha józan ésszel nem is az) tömegközlekedéssel randizni menni. Mert ez olyan "tinis" meg "gáz".
Most régebbi kérdésekből idéztem, de sok ismerősöm is hasonló véleményen van, pedig nem is olyan anyagiasak, vagy aranyásók.
Miért tartja ezt valaki cikinek?
2022. aug. 18. 11:35
71/71 anonim válasza:
"TI is azokat a pasikat részesítitek előnyben, akiknek van kocsija, meg érdeklődik az autóvezetés iránt, hisz a természetet meg az evolúciót nem lehet átverni!"
Hűha, ezek szerint evolúciósan belénk van kódolva, hogy olyan párt válasszunk, aki autót vezet? A párom biológus, sajna épp dolgozik, de ha ezt megmutatom neki, sírni fog XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!