Ciki tömegközlekedéssel menni (távolabbi) randira?
Igen, valóban a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörbe szántam a kérdést.
Sokszor tapasztaltam már, hogy a felnőttek körében igenis ciki (még ha józan ésszel nem is az) tömegközlekedéssel randizni menni. Mert ez olyan "tinis" meg "gáz".
Most régebbi kérdésekből idéztem, de sok ismerősöm is hasonló véleményen van, pedig nem is olyan anyagiasak, vagy aranyásók.
Miért tartja ezt valaki cikinek?
Válasszuk szét a dolgot.
Ha nincs jogsija akkor soha nem is akar, tehát én leszek az egyedüli ember, aki a családban vezet majd?
Ne vegyétek ennyi véresen komolyan ezt a témát :)
Nem éri meg ezen veszekedni.
Érdekes ez, mert azt látom, hogy bizonyos szinten megvan az elvárás, hogy a férfi legyen mobilis. Tömegközlekedéssel nyilván nem az.
Aztán meg ha van egy szakadt Suzukid, akkor lesz aki meg abba fog belekötni, hogy ő ebben nem égeti magát.
Vagy hiába van jó kocsid, ha nem vagy egy vonzó férfi, akkor az autó önmagában nem ment meg.
"Ne vegyétek ennyi véresen komolyan ezt a témát :)"
Legyen elméleti síkon. Tehát várható, hogy később azért te is vezetsz majd, vagy akármilyen ok miatt erre sosem kerül sor?
Nálam ez lenne a döntő.
Ha pl azt mondanád, hogy nem akarsz vezetni mert olyan sok a hülye az utakon, félsz tőle vagy egyéb ok miatt nem akarsz soha vezetni, azzal nem tudnék megbarátkozni. Szükségem lenne rá, hogy a párom is helyt tudjon állni a volán mögött és ne csak rám szakadjon az egész felelősség.
Ha viszont később mindenképpen szeretnél megtanulni vezetni, az nem lenne kizáró ok. Egyébként ez nemfüggetlen téma, 2022 van.
"legyen mobilis. Tömegközlekedéssel nyilván nem az"
Nyilván lakhelytől függ.
Amúgy attól még hogy nincs kocsija, tud bérelni vagy taxizni, azokkal is teljesen mobilis.
"Tehát várható, hogy később azért te is vezetsz majd, vagy akármilyen ok miatt erre sosem kerül sor?"
Gondolom hozzám intézted a kérdést.
Nos, én vezetek, saját autóm van, és nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!